Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα-Τεμπλόνι: Αντιδρούν στη λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ιδιώτη – Ζητούν τις άδειες

Μια καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από πλευράς συλλόγου Τεμπλονιου. Βάσει αυτής, ιδιώτης λειτουργεί Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση «Γλυκοφωλιά» Τεμπλονιου. Την ίδια ώρα, κατασκευάζεται ΣΜΑ του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στο Τεμπλόνι. Οι κάτοικοι ρωτούν δημοσίως αν υπάρχουν οι σχετικές αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία τους και ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τόσο η αδειοδότηση για τον ΣΜΑ ιδιώτη, όσο και του κεντρικού δήμου 

Η καταγγελία 

Με αφορμή τις αντιδράσεις των κατοίκων από την θέση Γλυκοφωλιά Τεμπλονίου σχετικά με τον εν λειτουργεία ΣΜΑ ιδιώτη (φωτο) από πλευράς μας προς τους αρμοδίους τίθενται τα εξής δυο ερωτήματα:
α) Υπάρχει σχετική άδεια για την νόμιμη λειτουργεία του συγκεκριμένου ιδιωτικού ΣΜΑ ???
β) Αντίστοιχα για τον ΣΜΑ Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην έκταση των 52 στρεμμάτων έναντι του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου που κατασκευάζεται ……υπάρχει η σχετική αδειδότηση ???


Καλείται η αδειδοτούσα αρχή δια του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη όπως δώσει στην δημοσιότητα τις αδειδοτήσεις και των δύο αυτών ΣΜΑ.
Έπεται συνέχεια εν αναμονή των εξελίξεων…….

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!