Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης: Μήνυμα αισιοδοξίας για τον εορτασμό της Δημοκρατίας

Με αφορμή την επέτειο των 47 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο βουλευτής Κέκρυρας Αλ. Αυλωνίτης, στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, συγχρωτιζόμενος με άλλα πρόσωπα του κόμματος, όπως ο κ. Αλ. Τσίπρας
Αλ.Αυλωνίτης : 47 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Τα κυριότερα σημεία του λόγου του στο Προεδρικό Μέγαρο:
”47 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και οι λεωφόροι των κοινωνικών αγώνων για ελευθερία, ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη φωτίζονται με τη θυσία των Ελλήνων απέναντι στο απολυταρχικό καθεστώς της Χούντας.
Σήμερα, η αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην αυταρχική καταστολή των δικαιωμάτων τους για Υγεία, Παιδεία, Εργασία και Δικαιοσύνη δίνει την ελπίδα για την ανατροπή και την επιστροφή της αισιοδοξίας. 
Το μήνυμα πως οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν αιχμαλωτίζονται, δυναμώνει και μετουσιώνεται σε πολιτική πράξη. Όσο η ελληνική κοινωνία ποθεί την αξιοκρατία και το σεβασμό των δικαίων της, τόσο οι ενεργοί πολίτες παλεύουν για το αυτονόητο του κοινωνικού μετασχηματισμού.”
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!