Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης: “Ο Μητσοτάκης κόβει το οξυγόνο για εργαζόμενους και μισθωτούς”

Σχόλιο του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Αυλωνίτη για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού:

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού ήταν ωμή απόδειξη της καθυστερημένης κρατικής αντίδρασης στην υγειονομική πανδημία που αντιμετωπίζει η χώρα σε επίπεδο λήψης επαρκών και οριζόντιων μέτρων αλλά και ομολογία λάθους διαχείρισης συνολικά. Με τα κρούσματα να έχουν περάσει το ψυχολογικό όριο της χιλιάδας, ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από τις ευθύνες που έχει ολόκληρη η κυβέρνηση κι αυτός ως ηγήτοράς της.

Καμία μέριμνα για τις νοσοκομειακές υποδομές του κρατικού συστήματος υγείας, καμία ευαισθητοποίηση για το συγκοινωνιακό χάλι της χώρας στο οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό κατά τους επιστήμονες η έξαρση του ιού, καμία πρόληψη και επικαιροποίηση του σχεδιασμού για τη λειτουργία των σχολείων.

Απρόθυμος να κάνει την αυτοκριτική της κυβέρνησης για το ακατανόητο άνοιγμα του Τουρισμού χωρίς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, μόνη του έννοια είναι πως θα ξεφορτωθεί το βάρος των ακατάλληλων ενεργειών του με το εν ψυχρώ κλείσιμο των επιχειρήσεων του Επισιτισμού. 

Ο κ. Μητσοτάκης συνθέτει τη δυστυχία του κλάδου σε ένα παζλ θανάτου που εξανεμίζει και την τελευταία ελπίδα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων και κόβει το οξυγόνο για εργαζόμενους και μισθωτούς.

Είναι σίγουρο πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επανέλθουν τα κυβερνητικά του στελέχη με νέα πιο υπονομευτικά μέτρα για την οικονομία και την εργασία. Η βαρυχειμωνιά ξεκινά για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της εργασίας στον οποίο δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!