Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πράγματα που δεν πρέπει να αφήνετε εκτεθειμένα, όταν έχετε γάτα

Οι γάτες είναι υπέροχα, μα σκανταλιάρικα πλάσματα! Έχουν πάντα όρεξη για περιπέτεια και καμιά φορά ίσως να εξερευνούν πράγματα, που δεν θα έπρεπε. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα, που δεν πρέπει ποτέ να έχετε εκτεθειμένα, όταν έχετε μία γάτα.

 

Τα φαγητά σας

 

Το μόνο σίγουρο, είναι πως το φαγητό ποτέ δεν είναι αρκετό για τις γάτες. Η γάτα σας, ακόμα και μόλις έφαγε τις κροκέτες που της δώσατε, θα προσπαθήσει να φάει κάτι και από το δικό σας πιάτο ακόμη και αν αυτό είναι κοντοσούβλι https://roussis.com.gr/product-category/paraskeuasmata/kontosouvli/ή μοσχάρι https://roussis.com.gr/product-category/mosxarisio_kreas/. Φυσικά αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να αφήνετε την γάτα σας μόνη με το φαγητό σας.

 

Επιπλέον, αν τα φαγητό σας είναι αλατισμένο και έχει λάδια, είναι πολύ πιθανό να κάνει κακό στην γάτα σας. Συνεπώς, ποτέ μην αφήνετε το φαγητό σας από τα μάτια σας, με μία γάτα στο σπίτι.

 

Τοξικά τρόφιμα

 Υπάρχουν κάποια τρόφιμα, που είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την γάτα σας. Κάποια από αυτά είναι η σοκολάτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το σταφύλι.

Σε καμία περίπτωση, δεν θέλετε να αφήσετε κάποιο από αυτά τα τρόφιμα εκτεθειμένο, γιατί αν τα καταναλώσει η γάτα σας, μπορεί να υπάρχουν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.

Ιδανικό είναι, να κάνετε μία έρευνα για τα τρόφιμα που είναι τοξικά για τις γάτες, έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν κινδύνους για την γάτα σας.

 

Μικροσκοπικά αντικείμενα

 

Αν η γάτα σας εντοπίσει κάποιο μικρό αντικείμενο, όπως είναι ένας βόλος ή ένα κέρμα, μάλλον θα αρχίσει να παίζει με αυτό. Αν και αυτό ίσως να φαίνεται σαν ένα ασφαλές παιχνίδι, πάντα υπάρχει περίπτωση, η γάτα σας να καταπιεί αυτό το αντικείμενο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αν το αντικείμενο αυτό σταθεί στον λαιμό της γάτας σας. Για να το αποφύγετε αυτό, καλό είναι να φυλάτε κάπου τα μικροσκοπικά αντικείμενα ή να τα έχετε σε μέρη που δεν μπορεί να τα φτάσει η γάτα σας.

 

Αιχμηρά αντικείμενα

 

Ακόμα πιο επικίνδυνα από τα μικροσκοπικά αντικείμενα, είναι τα αιχμηρά αντικείμενα. Μάλλον δεν θέλετε καν να σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει, αν η γάτα σας αρχίζει να παίζει με ένα μαχαίρι, ή με μία πινέζα, ή με μία βελόνα.

Αυτά τα αντικείμενα, σίγουρα δεν είναι ασφαλή για την γατούλα σας, οπότε είναι σημαντικό να τα έχετε σε κάποιο μέρος, στο οποίο δεν έχει πρόσβαση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!