Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αναβλήθηκε για 31/5/23 η δίκη ακύρωσης των αδειών πολεοδόμησης Ερημίτη-Δήλωση Καλούδη

Αναβλήθηκε   για τις   31 Μάη 2023 η δίκη για την ακύρωση των αδειών πολεοδόμησης του ειδικού κάλλους ΕΡΗΜΙΤΗ που επρόκειτο να εκδικασθεί σήμερα στο Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ.

Την αίτηση ακύρωσης των αδειών ζητά ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας και στρέφεται κατά των υπουργών Περιβάλλοντος και Υποδομών.

 Την αναβολή αποφάσισε αυτεπάγγελτα ως δικαιούνταν ο εισηγητής Σύμβουλος Επικρατείας κ. Ντουχάνης.

  Στη δίκη άσκησε παρέμβαση υπέρ των υπουργών και κατά του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, η εταιρεία τσιμεντοποίησης και κακοποίησης του Ερημίτη «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «NEW CORFlJ REAL ESTATE INVESTMENTS», που εδρεύει στην Αθήνα» . Την εταιρεία αυτή εκπροσωπεί ή επικουρεί στη Κέρκυρα δικηγορικό γραφείο Κέρκυρας.

“Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας έχει λάβει κατά πλειοψηφία απόφαση να παρέμβει στη δίκη υπέρ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και γενικά να συνδράμει σε όλες τις δράσεις για την αποτροπή του βιασμού του απείρου φυσικού κάλλους Ερημίτη. Η Δήμαρχος κ. Υδραίου, η οποία υποστηρίχτηκε από τη δεξιά , μειοψήφισε μαζί με όλη τη παράταξή της ,  αφού πρώτα προσπάθησε να υπονομεύσει τη διαδικασία λήψης ψηφίσματος και απόφασης.Ως συνήθως πράττει”.

 

 

Γιώργος  Ν. Καλούδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο κ στο ΣτΕ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!