Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ανανεώστε το σαλόνι σας αλλάζοντας τρία βασικά έπιπλα

 

Το σαλόνι σας αποτελεί τον πιο αγαπημένο ίσως χώρο του σπιτιού σας. Εκεί υποδέχεστε τους φίλους, βλέπετε τηλεόραση, παίζετε παιχνίδια αλλά και τρώτε αφού συνήθως η τραπεζαρία βρίσκεται επίσης στον ίδιο χώρο. Αν λοιπόν θέλετε μία αλλαγή στο σπίτι σας, το σαλόνι είναι αυτό με το οποίο πρέπει να ξεκινήσετε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές! Αλλάζοντας τρία βασικά έπιπλα του σαλονιού σας θα σαν να ανακαινίζετε όλο το σπίτι σας!

 

Σαλόνια

Ο καναπές αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο του σαλονιού σας για αυτό και η επιλογή του είναι κρίσιμη. Είναι ένα από τα έπιπλα που χρησιμοποιούμε περισσότερο, διαμορφώνει το ύφος του σαλονιού σας, είναι ο τόπος ηρεμίας σας και το σχέδιο που θα επιλέξετε αντανακλά την προσωπικότητα του σπιτιού σας αλλά και τη δική σας. Για αυτό και είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν καναπέ που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Αποχαιρετήστε λοιπόν τον παλιό σας καναπέ και αποκτήστε ένα νέο σαλόνι που θα γίνει το επίκεντρο του χώρου σας. Είτε προτιμάτε μοντέρνα σαλόνια ή κλασσικά επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια αλλά και μεγέθη (διθέσιοι, τριθέσιοι, γωνιακοί καναπέδες) και επενδύστε σε ένα σαλόνι που θα σας προσφέρει άνεση, υψηλή αισθητική και θα αντέξει στο χρόνο. Η ανανέωση του σαλονιού σας θα δώσει την αίσθηση ανακαίνισης του σαλονιού σας και θα φτιάξει και τη δική σας ψυχολογία. 

 

Τραπεζαρία

Η τραπεζαρία αποτελεί ένα από τα βασικά αλλά και πιο όμορφα έπιπλα του σαλονιού και κατ’ επέκταση του σπιτιού σας. Είτε επιλέξετε κλασική είτε μοντέρνα, η τραπεζαρία σας θα πρέπει να ταιριάζει στο γούστο σας και στο χώρο σας αλλά και να αντέχει στο χρόνο. Πάντα είναι καλύτερα να επιλέγετε μία χειροποίητη μασίφ τραπεζαρία από γερό ξύλο όπως δρυς, καστανιά ή καρυδιά.

 

Το τραπέζι σαλονιού ή τραπεζαρίας αποτελεί ένα κομψό έπιπλο με σημαντικές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες αλλά αντίθετα μπορούν να προσδώσουν αίγλη και πολυτέλεια και να διαμορφώσουν όλο το ύφος του χώρου. Ιδανικά το τραπέζι σας θα πρέπει να ταιριάζει με τις καρέκλες και τον μπουφέ, επιλέγοντας ένα σύνολο ανάμεσα σε διαχρονικά, μοντέρνα, vintage ή στιλάτα design σε χειροποίητες τραπεζαρίες υψηλής ποιότητας και αντοχής όπως αυτά.

 

Πορτ μαντό

Τα έπιπλα εισόδου βοηθούν στην πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος για το σπίτι σας. Τα πορτ μαντό είναι επίσης μια από τις πιο ευέλικτες κατηγορίες στη διακόσμηση του σπιτιού αφού μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα: βάσεις για ομπρέλες, χώρους αποθήκευσης, πάγκο για να βάζετε τα παπούτσια σας, κρεμάστρες, ράφια κ.α.

 

Το τι έπιπλα χολ θα επιλέξετε, θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του χώρου αλλά και τη λειτουργικότητα του. Είτε έχετε έναν μικρό χώρο που θέλετε να εκμεταλλευθείτε όσο καλύτερα μπορείτε, είτε μία μεγάλη είσοδο που χρειάζεται ανανέωση, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο επιλέγοντας τα σωστά πορτ μαντό που θα αντέξουν στο χρόνο και θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας από τη στιγμή που μπαίνουν στο σπίτι σας!

 

 

Δημιουργήστε το δικό σας σαλόνι με τα χειροποίητα έπιπλα Κωνσταντάρας τα οποία κατασκευάζονται πάντα με βάση τις δικές ανάγκες!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!