Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΑΝΑΣΑ: Μονάδα αντίστροφης ώσμωσης ΧΥΤΑ Τεμπλονίου: 97 % πιο ακριβή μέσα σε ένα χρόνο η λειτουργία της!

«Αχόρταγος»  ο μηχανισμός του ΦΟΔΣΑ χρεώνει ανεξέλεγκτος Δήμους και πολίτες, αναφέρει με ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη ΑΝΑΣΑ:

Η ανακοίνωση 

Χριστουγεννιάτικο μποναμά ετοίμασε και προσφέρει στους Δήμους και στους πολίτες το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ) του ΦΟΔΣΑ -Ιονίων Νήσων.

Με την 107/2023 απόφαση του το ΔΣ του φορέα ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης για την μονάδα αντίστροφης ώσμωσης στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και καθόρισε την ετήσια αξία της διαχείρισης στο ποσόν των 616.776 ευρώ (ήτοι 51.398 ευρώ μηνιαίως), ενώ τον Ιούλιο του 2022 το κόστος για την ίδια διαχείριση ήταν μόνο 26.040 ευρώ μηνιαίως.

  1. Επειδή έχει εκδοθεί η πρόσκληση για τον σχετικό διαγωνισμό με το 1679/5-12-2023 του ΦΟΔΣΑ
  2. Επειδή η κατά 97% αύξηση του κόστους είναι ανεξήγητη
  3. Επειδή το κόστος αυτό μετακυλίεται μέσω των Δήμων στους πολίτες  της Κέρκυρας και των Παξών.

Καλούμε τους υπεύθυνους του ΦΟΔΣΑ τόσο σε πολιτικό όσο και υπηρεσιακό επίπεδο να αναστείλουν τον διαγωνισμό, να επανεξετάσουν τα νέα υπέρογκα κοστολόγια και σε κάθε περίπτωση να δώσουν δημόσια εξηγήσεις γι’ αυτήν την πράξη της… τελευταίας ώρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!