Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αναστάτωση με το σχόλιο της Αντιπροέδρου του ΓΝΚ για την θεία κοινωνία και τους γιατρούς – Τι απαντά η ίδια

To σχόλιο της Αντιπροέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Αλεξάνδρας Καλαϊτζόγλου, στα social media που ανέφερε «Ένα τσούρμο άθεοι» κάτω από την ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης για τη Θεία Κοινωνία, είχε σαν αποτέλεσμα την αιχμηρή απάντηση του Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ. 

Ο  Γ.Γ της ΟΕΝΓΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών) Παναγιώτης Παπανικολάου, ανέφερε σε προσωπική του ανάρτηση «Η αντιπρόεδρος συμβουλίου διοίκησης δημόσιου νοσοκομείου (Κερκύρας), χαρακτηρίζει δημόσια ως “ένα τσούρμο άθεους” την ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) και κατ’ επέκταση την ΟΕΝΓΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών) και τα λοιπά της μέλη, Ενώσεις Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Αχαΐας (ΕΙΝΑ) κλπ που έχουν εκφράσει παρόμοια θέση ως στοιχειώδες μέτρο αποτροπής της μαζικής μετάδοσης.

Επίσης κατ’ επέκταση την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Β. Αμερικής, την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας κ.ο.κ.
Είναι ακόμα στην θέση της υπουργέ κ. Κικίλια;»

Το σχόλιο της κ. Α. Καλαϊτζόγλου

Σε νέα ανάρτηση της το βράδυ της Τρίτης η κ. Καλαιτζογλου με αφορμή τις διαστάσεις που πήρε το θέμα διευκρινίζει ότι κάποιοι απομόνωσαν το συγκεκριμένο σχόλιο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν για τους γιατρούς και τονίζει τα εξής: Ουδέποτε αμφισβήτησα την επιστημονικότητα των δηλώσεων και ενημερώσεων των γιατρών. Πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε. Την ιατρική επιστήμη και τους γιατρούς τους σέβομαι και τους χρειάζομαι όπως όλοι.
Λυπάμαι πολύ διότι η ανάρτηση, η οποία προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση με τα δυσμενή σχόλια, αποτελεί μέρος μόνο μιας συζήτησης μεταξύ φίλων στο f.b.
Στη συνέχεια έχει αναπαραχθεί με λάθος τρόπο στέλνοντας και λάθος μηνύματα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αναμφισβήτητα τον μόνο και πρώτο λόγο δεν θα μπορούσαν παρά έχουν η ιατρική επιστήμη και οι γιατροί.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!