Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ο Γιώργος Ανάγνου υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Κερκυραίων Δήμος” με επικεφαλής της Μερόπή Υδραίου, ανακοινώθηκε το εξής:

‘’ Μια μεγάλη συμμαχία πολιτών για την Κέρκυρα του 2028. Και ο Γιώργος Ανάγνου με τη Μερόπη Υδραίου.’’ Ένας ακόμα ενεργός πολίτης, με εμπειρία και παρουσία στα κοινά του τόπου μας, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου. Ο Γιώργος Ανάγνου, ελεύθερος επαγγελματίας, άνθρωπος της εργασίας και της κοινωνικής προσφοράς μέσα από τον προσκοπισμό αλλά και τον αθλητισμό, δίνει και αυτός το δικό του παρών.

Μοιράζεται μαζί μας το ίδιο όνειρο για την Κέρκυρα του 2028. Την Κέρκυρα της ισόρροπης ανάπτυξης για όλους, την Κέρκυρα που ανανεώνει και ενισχύει την τουριστική της ταυτότητα, την Κέρκυρα της επόμενης μέρας.

‘’ Η Μερόπη Υδραίου ανοίγει νέους δρόμους.  Δεν κάνει αποκλεισμούς, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Κέρκυρας ότι και αν ψήφιζαν ότι και αν ψηφίζουν. Έχει έργο και πρόγραμμα. Είναι μια Δήμαρχος που η φωνή της ακούγεται στα κέντρα αποφάσεων, διεκδικεί δυναμικά για τον τόπο μας.

Η απόφαση μου να στηρίξω την προσπάθεια της και να συμμετέχω ενεργά σε αυτήν, ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, είναι μια απόφαση που πήρα με το χέρι στην καρδιά.

Γιατί θέλουμε μια Δήμαρχο με όραμα, που δουλεύει ακατάπαυστα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ένας νέος Δήμος τόσο γρήγορα και τόσο αποτελεσματικά το 2019. Κανείς δεν περίμενε ότι η Μερόπη Υδραίου θα έδινε λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των απορριμμάτων απαλλάσοντας την Κέρκυρα από το μεγαλύτερο βραχνά.’’ τονίζει ο Γιώργος Ανάγνου.

Η Μ. Υδραίου ανέφερε: ‘’ Τα καλύτερα έρχονται. Η παράταξη μας είναι μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν. Εμείς συγκροτούμε τη μεγάλη συμμαχία πολιτών του μέλλοντος, αυτή που βλέπει την Κέρκυρα του 2028 .’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!