Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αναφορά Γκίκα για αιτήματα του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων

Αναφορά προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Στέλιο Πέτσα και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, κατέθεσε στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.
Η Αναφορά κατατέθηκε σε συνέχεια Υπομνήματος που εστάλη από τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ), στο οποίο αναπτύσσονται αιτήματα που σχετίζονται με την λήξη της υποχρέωσης δημοσίευσης καταχωρίσεων των δημοσίων Φορέων σε εφημερίδες, με ζητήματα που αφορούν στον ΕΔΟΕΑΠ και την ανάγκη θέσπισης της δυνατότητας ρύθμισης οφειλών και εξόφλησής τους σε 120 δόσεις και με την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου Μητρώου των ενημερωτικών ΜΜΕ στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Ο κ. Γκίκας επισημαίνει στην Αναφορά του ότι ο Περιφερειακός Τύπος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικό έργο, ενημερώνοντας τους πολίτες για τοπικά θέματα.
Ο Βουλευτής ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα του ΣΗΠΕ, όπως αυτά διατυπώνονται στο υπόμνημά του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!