Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

ΑΟ Κέρκυρα 2015-Στίβος: “Σπύρο Ντουραχάνη, Καλή Επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κ20!”

Ο Σπύρος Ντουραχάνης αναχώρησε χθες Τρίτη (13/7) με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου Εφήβων-Νεανίδων,  για το Ταλίν της Εσθονίας, όπου θα συμμετάσχει στο  Πανευρωπαϊκό Κ 20.

Η διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρας 2015, με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατευοδώνει τον αθλητή της: «Σε μια πολύ δύσκολη για αυτόν χρονιά, με καραντίνα, πανελλήνιες εξετάσεις, προπονήσεις, πανελλήνια πρωταθλήματα κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους του, με κορυφαίο το όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό!

Ο Σπύρος είναι μαζί μας από 6 χρονών και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα παιδιού με υπομονή, θέληση, παιδεία και αγωνιστικότητα .

Με προπονητή τον Φίλιππο Τάντη μας χάρισαν αγωνιστικές επιτυχίες και συγκινήσεις.

Όλη η οικογένεια του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2015 του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να χαρεί την συμμετοχή του στην διοργάνωση και να αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί!».

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 15-18 Ιουλίου 2021 και από την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στους αγώνες 39 αθλητές (22 Έφηβοι και 17 Νεάνιδες), που έχουν επιτύχει τα όρια πρόκρισης. Ο Σπύρος Ντουραχάνης, στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, θα πάρει μέρος στα 800μ με ατομικό ρεκόρ 1΄50’’ 99 που πέτυχε φέτος στα Τοφάλεια.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!