Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Κέρκυρα με τρεις σκακιστές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων

Τρεις σκακιστές του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας, συμπεριλαμβάνονται σε εκείνους, που επέλεξε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία προκειμένου να αγωνιστούν για λογαριασμό της χώρας μας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Πρόκειται για τις Κατερίνα Γκουτζούκη, Σαββίνα Ανεμογιάννη και τον Απόσοτολο Παλαιολόγου.

Η ανακοίνωση του Σ.Π.Ζ.Κέρκυρας

«Τρία παιδιά του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων!  Την Κατερίνα Γκουτζούκη, τον Απόστολο Παλαιολόγου και την Σαββίνα Ανεμογιάννη επέλεξε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 1-31 Αυγούστου. Διοργανωτής είναι η Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία και οι μικροι σκακιστές θα αγωνιστούν ατομικά σε ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 10, 12, 14,16 και 18 ετών αγοριών και κοριτσιών. Συνολικά 20 παιδιά θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Θα πάρουν μέρος σκακιστές από 28 χώρες του κόσμου. Να σημειώσουμε ότι στην επιλογή ήταν και άλλη μια σκακίστρια του Σ.Π.Ζ. Κερκύρας, η Δανάη Μαυρομμάτη η οποία όμως τελικά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!