Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας αποχαιρέτισε & τυπικά την Α1 Χάντμπολ

Ο Φαίακας αποχαιρέτισε σήμερα με ήττα την Premier Handball. Η κερκυραϊκή ομάδα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου  play out ηττήθηκε στο ΕΑΚΚ 21-29 απο τον Άρη Νίκαιας και ακολούθησε τον αντίπαλο του στην Α2 Εθνική κατηγορία χάντμπολ. Ο σημερινός αγώνας, ουσιαστικά είχε τυπικό χαρακτήρα, αφού δεν αρκούσε να νικήσει ο Φαίακας για να παραμείνει στα σαλόνια της μεγάλης εθνικής κατηγορίας, αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να ηττηθούν ο Ζαφειράκης Νάουσας και Φίλιππος Βέροιας. Και η μεν ομάδα της Βέροιας έχασε στην έδρας της απο τον Δούκα, ωστόσο ο Ζαφειράκης, όπως αναμένονταν επικράτησε άνετα στη Νάουσα  της ουραγού Σαλαμίνας. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην Premier Handball παραμένουν οι Δούκας και Ζαφειράκης Νάουσας και στην Α2 υποβιβάστηκαν Φίλιππος Βέροιας-Φαίακας-Άρης Νίκαιας & Σαλαμίνα.

ΦΑΙΑΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 21-29
Στον σημερινό αγώνα, ο Φαίακας αγωνίστηκε με αμιγώς κερκυραϊκό ρόστερ, αφού ήταν γνωστό σε όλους ότι η υπόθεση σωτηρίας είχε ήδη χαθεί από την τέταρτη αγωνιστική των play out,  μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Δούκα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Φαίακας προβιβάστηκε το 2019 για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 Ανδρών χάντμπολ (Premier Handball0 στην οποία αγωνίστηκε για τρεις συνεχόμενες περιόδους. Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-4, 4-7, 6-10, 6-13, 8-14 (ημχ), 11-16, 13-18, 15-21, 19-23, 20-25, 21-29.
Φαίακας (Μιχαλάκης): Τσίλης 2, Ανδριώτης, Δημητρέλος 1, Κοσκινάς, Κόντης 5, Κυπριώτης, Δελλής 2, Τσιλιμπάρης, Ζέρβας 2, Γεωργαλής, Κορακιανίτης 3, Προβατάς 3, Νάστος 3.
Άρης Νίκαιας (Γρηγοράκης): Βλάχος 5, Μελετάκος 3, Τζάνος 1, Μάργαρης 1, Κοκκοράκης 1, Ακερμανίδης, Ασλανίδης 1, Τόμσον 2, Ασβεστάς 1, Θωμάκος, Χλωράκης 5, Χουρσουντιάν, Ζιβούλοβιτς 2, Τσανίνος 1, Τσαμούρης 6.

H 6η αγωνιστική

ΦΑΙΑΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 21-29

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΔΟΥΚΑΣ 26-28

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 38-15

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  (6 αγ)

ΑΣΕ Δούκας 16

Ζαφειράκης Νάουσας 14

————————————-

Φίλιππος Βέροιας 12

Φαίακας Κέρκυρας 11

Άρης Νίκαιας 7
Σαλαμίνα HC 0

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!