Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Λευκίμμης τελευταία στιγμή πήρε “Χ” στη Χαλκίδα

Η ΑΕ Λευκίμμης με γκολ στις καθυστερήσεις, έφερε τον αγώνα με την Χαλκίδα στα ίσια και γλίτωσε από μία οδυνηρή ήττα, από την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου.

Συγκεκριμένα στον αγώνα για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής, που ολοκλήρωθηκε πριν από λίγο στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, η Λευκίμμη μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 5΄με κεφαλιά του Κωστακιώτη. Η κερκυραϊκή υπεροχή κράτησε μέχρι το 27΄, οπότε οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γκιόκα. Με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Χαλκίδας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία απέδωσε καρπούς στο 72΄με τον Μπαλωμένο να σουτάρει δυνατά και να ξετινάζει τα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παγκράτη. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια φάση διαρκείας που οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν δυο δοκάρια ο Πουλημένος τελικά ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας πολύτιμο βαθμό στην “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί δοκάρι στο 69΄ενώ, διαμαρτύρονται για δύο φάσεις στην περιοχή της Λευκίμμης,  στο 62΄για χέρι και στο 74΄για ανατροπή, ζητώντας πέναλτι.

ΑΕ Λευκίμμης (Κορομπόκης): Παγκράτης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου (56΄ Λώμης), Πουλημένος, Βέρμπης,  Κωστακιώτης, Τουρμούσογλου (48΄ Τσεβανέδης),  Γαστεράτος, Καρβούνης, Γρηγοριάδης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!