Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλο ένα Δράμα για τον ΑΟΚΚ με 0-2 απο τη Δόξα

Ο ΑΟΚΚ δεν εξέπληξε τους 57 φίλους της , που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚΚ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της κερκυραϊκής ομάδας με τη Δόξα Δράμας και υπέστη την δέκατη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι στη λασπομαχία του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας έκαναν όλες κι όλες τέσσερις φάσεις εκ των οποίων οι δύο κατέληξαν στα δίκτυα του ΑΟΚΚ και η τρίτη ήταν δοκάρι. Από την άλλη η κερκυραϊκή ομάδα, που είχε και αυτή δοκάρι, έχασε πλήθος ευκαιριών, αλλά για μία ακόμα αγωνιστική ήταν «άσφαιρη». Να σημειωθεί ότι στο σημερινό αγώνα παρακολούθησαν μόλις 62 θεατές (57 Κερκυραίοι και 5 Δραμινοί)

Το φιλμ του αγώνα

Στο 19′ ο Βουκελάτος βρέθηκε απέναντι από τον Μέκκα ο οποίος άπλωσε το αριστερό του πόδι, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Δεν πάμε καλά …

Στο 28’ σουτ του Βουκελάτου , έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Βουκελάτο να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Μένκα τον νίκησε και πάλι με καθοριστική έξοδο

0-1: Στο 44’ γύρισμα του Κόντου από αριστερά ,η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Καψάλη μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κολιοφούκα.

0-2: Στο 56′ η μπάλα φθάνει μέσα στην περιοχή, από αριστερά και ο Χάμοντ με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της Δόξας,

Στο 64’ δυνατό σουτ του Πιαστόπουλου θα διώξει σε κόρνερ ο Μένκα

Στο 67′ δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου από το ύψος της περιοχής, διώχνει σε κόρνερ ο Κολιοφούκας

Στο 78′ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μπουν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Μετά από σέντρα του Λεπενιώτη από δεξιά και κεφαλιά του Μίσκου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84′ η Δόξα χάνει και αυτή μια μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ καθώς η μπάλα σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι. Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από τον σπεσιαλίστα στις στημένες μπάλες, Κόντο και η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κολιοφούκα.

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ Κέρκυρα (Χριστοφοράκης-Βάσσαλος): Κολιοφούκας, Βλάχος,Πέδρο Ραφαέλ, Παναγιωτίδης, Αγιλωτης, Ζερβόπουλος,Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος (75′ Λεπενιώτης), Βουκελάτος (58′ Νικολούδης).

Πάγκος: Βουτσελάς, Γκίτσης, Γεωργακόπουλος, Λεπενιώτης, Νικολούδης, Αμαραντίδης, Τσάνης

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Κόντος (85′ Οικονόμου), Σιώπης (82′ Ενγκόνγκα), Πινδώνης, Καψάλης, Αναστασίου, Σαμπανίδης, Χάμοντ (88′ Παρασκευάς).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!