Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Υδραίου για αλλαγή υγειονομικού χάρτη: “Ή τώρα ή ποτέ να δώσουμε την μάχη και να την κερδίσουμε”

ΚΕΡΚΥΡΑ – “Με όπλα μας τις ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων της Κέρκυρας αλλά και του περιφερειακύ συμβυολίου Ιονίων Νήσων και με δεδομένο το πλήρως εκσυγχρονισμένο μηχάνημα που δωρίστηκε στο Νοσοκομείο, τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσουμε Υγειονομική Περιφέρεια με έδρα την Κέρκυρα” δήλωσε η δήμαρχος Μερόπη Υδραίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Να υπενθυμίσουμε πως σχεδιάζεται-χωρίς να υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο- αλλαγή του υγειονομικού χάρτη της χώρας και εισηγητικά μπαίνει στο νομοσχέδιο των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).  Σύμφωνα με αυτήν την εισήγηση, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, διασπάται και στη θέση της σχηματίζονται δύο Υγειονομικές Περιφέρειες. Η πρώτη, με έδρα τα Γιάννενα που περιλαμβάνει την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. Η δεύτερη, με έδρα την Πάτρα που περιλαμβάνει τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά (της Κέρκυρας συμπεριλαμβανομένης).

Δείτε την απάντηση Υδραίου:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!