Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο & όμως αληθινό! Στις 11/09 σέντρα στην Super League

Mοιάζει απίστευτο με όσα έχουν προηγηθεί (και) το φετινό καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Super League, όμως είναι αληθινό.

 

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους, με τη σέντρα να ορίζεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στηn χθεσινή  Γενική Συνέλευση οι ομάδες ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες και αποφάσισαν ότι θα έχουμε έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να λυθούν οι διαφωνίες που αφορούσαν την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, όπως και συνέβη.

Σε προφορικό επίπεδο υπάρχει σύμπνοια για να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ξεπεράστηκε ένα βασικό… αγκάθι στις διαφωνίες που είχαν τόσο καιρό οι ελληνικές ομάδες.

Διαδικαστικά θα χρειαστεί να υπάρξει η υπογραφή κάποιων συμβάσεων ενόψει της σέντρας, αλλά και η απαραίτητη τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Αύριο, στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επικυρωθούν και επίσημα οι σημερινές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της σέντρας της φετινής Super League στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

Η ανακοίνωση  της Super League:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021  και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30.

 

Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League

COSMOTE TV: Παναθηναϊκός- ΑΕΚ- ΟΦΗ- Λαμία – Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός.

NOVA: Ολυμπιακός-Άρης-Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει ακόμα συμφωνία, αλλά βρίσκεται κοντά στη NOVA

 

Οι αγώνες της πρεμιέρας

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ –ΟΦΗ

ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!