Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο ΚΓΣ για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία χάντμπολ

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 στα γραφείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος η κλήρωση για την Β’Εθνική Ανδρών.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν 28 σωματεία, χωρισμένα με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους. Μεταξύ αυτών και ο Κερκυραϊκός, ο οποίος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Ο κερκυραϊκός σύλλογος μετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με Άρτα, ΑΒ Κένταυρο, Καστοριά, ΑΟ Κοζάνης & ΑΟ Ιωαννίνων. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ορίστηκε το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου 2019, ο Κερκυραϊκός θα ταξιδέψει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι στόχοι του Κερκυραϊκού

Ο αρχιτέκτονας του τμήματος χάντμπολ του Κερκυραϊκού Νίκος Πέρρος έθεσε τους στόχους της ομάδας, το ρόστερ της οποίας είναι αμιγώς κερκυραϊκό. Όπως είπε ο ίδιος επιδίωξη για μία διετία είναι τα νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων πρωταθλήματος Εθνικής κατηγορίας, ούτως ώστε σε βάθος διετίας να γίνει επαναξιολόγηση και να μπουν νέοι στόχοι.
Ο Νίκος Πέρρος τόνισε ότι το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού συνεχίζει το αναπτυξιακό του πρόγραμμα με βασικό μέλημα την ανίχνευση ταλέντων και ενίσχυση όλων των τμημάτων ανάπτυξης σε αγόρια και κορίτσια. Να σημειωθεί ότι πέρυσι τα τμήματα υποδομών χάντμπολ του Κερκυραϊκού κατέκτησαν πέντε πρωταθλήματα αναπτυξιακών κατηγοριών Βορειοδυτικής Ελλάδας, από τα έξι στα οποία συμμετείχαν.

Το ρόστερ
Έφοροι τμήματος: Καγκελάρης Γιώργος, Αλέκος Κούρκουλος . Προπονητής: Τριβυζάς Γιάννης. Ομάδα: Αγάθος Μιχάλης, Ξενίδης Γεράσιμος, Ζέρβας Νικόλαος, Κουρτέσης Θοδωρής, Ντούκο Λαέρτης, Μυρισκλάβος Κωνσταντίνος, Παπατριανταφύλλου Μάριος, Μπόχτης Δονάτος- Έκτωρ, Κοσκινάς Χρήστος, Σπίγγος Σπυρίδων, Παγιατάκης Γεώργιος, Μπαμπουρας Αθανάσιος, Κοντογιώργης Μιχάλης, Καλούδης Κων/νος, Χατζηπαρασίδης Δημήτριος, Μεσημέρης Σπυρίδων, Χάμντη Σάλεμ, Κυριακίδης Ανέστης.

Β΄ Ανδρών- 4ος όμιλος
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Καστοριά- Α.Β. Κένταυρος
Άρτα Η. 2015- Κερκυραϊκός
ΑΟ Κοζάνης- ΑΟ Ιωαννίνων

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!