Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του “Βάμος” για τα Διαπόντια – Ταλαιπωρία για επιβατες – Χωρίς τροφοδοσία οι επιχειρήσεις

Αναστατωμένοι είναι περίπου οι 60 επιβάτες οι οποίοι έφτασαν το πρωί του Σαββάτου  στο λιμάνι του Αγίου Στεφάνου για να ταξιδέψουν με το “ΒΑΜΟΣ” που εκτελεί το δρομολόγια Κέρκυρα – Διαόντια νησιά, καθώς απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, η απαγόρευση οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που “δίνει” η ΕΜΥ, παρά το γεγονός ότι αυτήν την ώρα η θάλασσα είναι “λάδι” τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα Διαπόντια νησιά (φωτό). Μάταια ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε, αφού η απόφαση του Λιμεναρχείου Παλαιοκαστρίτσας δεν άλλαξε.

Την ίδια ώρα, οι επιχειρηματίες των Διαποντίων έχουν μείνει χωρίς εμπόρευμα, αφού περίμεναν τις προμήθειες  από το πλοίο, με αποτέλεσμα να μην έχουν τρόφιμα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες  τους, σε μια περίοδο που τα νησιά είναι πλήρη από τουρίστες και ντόπιους που έχουν έχουν επιστρέψει στα νησιά τους για τις διακοπές τους.

Οι καταστηματάρχες αν και τηλεφωνούν στο Λιμεναρχείο προκειμένου να επιστρέψει τον απόπλους, δεδομένων των γαλήνιων καιρικών συνθηκών που υφίστανται αυτήν την ώρα, το αίτημα δεν ικανοποιείται λόγω της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!