Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του 60χρονου με κορωνοϊό-Στο πόδι οι Ευρωπούλοι

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τον άντρα στην Κέρκυρα, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί μας.

Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του 60χρονου Σ.Χ ,  στους Ευρωπούλους , από στελέχη της ΕΛΑΣ, τον Διευθυντή της Δ/νσης του τμήματος Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της περιοχής.

Ο άντρας ο οποίος ζει μόνιμα στο Βέλγιο το τελευταίο διάστημα ταξίδευε συχνά ανάμεσα σε Κέρκυρα και Βέλγιο ,λόγω ασθένειας ηλικιωμένων συγγενικών του προσώπων. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές,  σε ένα από τα ταξίδια -το τελευταίο-  από το Βέλγιο στην Κέρκυρα,  είχε ήδη συμπτώματα (βήχα και πυρετό) , αλλά φαίνεται πως εκείνος δεν είχε πάρει στα σοβαρά τα συμπτώματα αυτά .

Μάλιστα, επισκέφθηκε και ψώνισε από μεγάλη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ , ενώ ερχόταν σε επαφές με συγχωριανούς του , αλλά ψώνιζε και από μίνι μάρκετ.

Ο άντρας επισκέφθηκε μετά από μέρες το νοσοκομείο του νησιού έχοντας τα συμπτώματα αυτά, χωρίς όμως να καλέσει τον ΕΟΔΥ και αμέσως οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου προχώρησαν σε τεστ και στη νοσηλεία του μέχρι και να βγουν και τα αποτελέσματα. Ωστοσο, όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν τεθεί σε καραντίνα .

Βεβαια , οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι για το θέμα έχει επιληφθεί και η Εισαγγελία Κέρκυρας, καθώς παρά τα συχνά του ταξίδια μεταξύ των δυο χωρών εκείνος έσπασε την καραντίνα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!