Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 27 Απριλίου η δίκη για τη δολοφονία της Ατζελίνας

Οι φρικιαστικές μνήμες από την εν ψυχρώ δολοφονία της Ατζελίνας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2019 ,στην Κέρκυρα , θα αναβιώσουν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσπρωτίας. Την Δευτέρα 27 Απριλίου ξεκινάει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο ίδιος της ο πατέρας, ο οποίος μετά από έντονο καυγά στο σπίτι του, αφαίρεσε με τον πιο σκληρό τρόπο, την ζωή της μονάκριβης κόρης του.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κ.Σ.» ο συνήγορος του πατέρα της άτυχης κοπέλας, Βασίλειος Νουλέζας ,την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Κέρκυρα ώστε να λάβει το κλητήριο θέσπισμα και την ιατροδικαστική έκθεση.

Το θέμα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ΚΣ


Το χρονικό της δολοφονίας Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2019 η άτυχη Ατζελίνα πήγε να επισκεφθεί τη νονά της στην Αλεπού. Τότε ήταν που ο πατέρας της την είδε και την προσκάλεσε στο σπίτι του. Τα «αίματα» δεν άργησαν να ανάψουν μεταξύ πατέρα και κόρης , με αφορμή τη σχέση που διατηρούσε η κόρη του, με νεαρό Αφγανό και ξέσπασε έντονος καβγάς. Σε μία στιγμή άρπαξε μια σιδερόβεργα και άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι. Μόλις συνειδητοποίησε ότι η κόρη του ήταν νεκρή, ο παιδοκτόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα και έτσι το έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής.
Η αποκάλυψη Το στυγερό έγκλημα άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η νονά και ο σύντροφος της 28χρονης την έψαχναν απεγνωσμένα, αφού δεν κατάφερναν να την εντοπίσουν και υπέδειξαν το
σπίτι του 52χρονου πατέρα της ως το σημείο που βρέθηκε για τελευταία φορά . Ύστερα από αρκετές ώρες ανάκρισης και αφού ομολόγησε ο 53χρονος , υπέδειξε το χώρο όπου είχε θάψει το ίδιο του το παιδί…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!