Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σερεμέτης: “Σαν νταβατζής λειτουργεί ο διαβαθμιδικός ΦΟΔΣΑ-Δεν είμαστε τα τσουτσέκια του”

Κέρκυρα – “Εκρηκτική”αντίδραση του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γ. Σερεμέτη στην απαίτηση του ΦΟΔΣΑ ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας να καταβάλει το ποσό των 450.000€ ως συμμετοχή που αφορά στο τέταρτο τρίμηνο του 2020 ως συμμετοχή στο νέο φορέα.

Για το θέμα τοποθετήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κ. Κέρκυρας η δήμαρχος Μερόπη Υδραίου

Ο κ. Σερεμέτης, μιλώντας στην τοπική ΕΡΤ και στο Γιάννη Ανδριώτη, τοποθετήθηκε σχετικά, σχολιάζοντας τη λειτουργία του διαβαθμιφικού ΦΟΔΣΑ, λέγοντας “ο νέος διαβαθμιδικός ΦΟΔΣΑ λειτουργεί σαν νταβατζής. Τι έχει κάνει ο νέος Φορέας; Πως λειτουργεί; Ο ΦΟΔΣΑ αντιμετωπίζει όλους τους Δήμους της Περιφέρειας σαν να είμαστε υπάλληλοί του και ότι θα κάνουμε τη λάντζα. Τι είναι οι Δήμοι; Τα τσουτσέκια τους”; 

Καταλήγοντας σημείωσε πως δεν προτίθεται ως δήμος Κεντρικής Κέρκυρας να πληρώσει το τιμολόγιο των 450.000€, διερετώμενος ποια είναι η συμμετοχή της περιφέρειας και για ποιες εργασίες. Δήλωσε επίσης, πως ο ΣΥΔΙΣΑ λειτουργεί κανονικά και ο δήμος πληρώνει για αυτή τη λειτουργία του, για εργαζόμενους και μηχανήματα και εργασίες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!