Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση (και) Αυλωνίτη για ταλαιπωρία συναλλασσομένων σε τράπεζες και υπηρεσίες

Τη μεγάλη ταλαιπωρία της πολύωρης αναμονής που βιώνουν απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες οι συναλλασσόμενοι στους εξωτερικούς χώρους τραπεζών, ταμιευτηρίων και καταστημάτων, αναδεικνύουν30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.  Η ερώτηση κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καιΑν.ΤομεάρχηΦορολογικής Πολιτικήςτης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφωνα Αλεξιάδηκαι συνυπογραφή του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη.

Οι καταναλωτές έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα, τα ταχυδρομεία αλλά και έξω από τα καταστήματα των εταιρειών τηλεφωνίας, παραμένουν εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες και συνωστίζονται απροστάτευτοι στην προσπάθεια τους να εξυπηρετηθούν.Η προβληματική αυτή κατάσταση εντείνεται ειδικά κατά τις περιόδους των εορτών, χωρίς να υπάρχει καμία κυβερνητική μέριμνα.

Θα πρέπει η κυβέρνηση να προβεί στον απαραίτητο σχεδιασμό ώστε να απαλύνει την απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται οι συναλλασσόμενοι από την πολύωρη αναμονή, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό και την εξάπλωση του κορωνοϊού.

*κεντρική φώτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!