Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αποκλειστικό:Αναζητείται γυναίκα μαζί της & ο Δράκος του Κάβου- Στην Ασφάλεια ο αδελφός του

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη, καθώς ύστερα από καταγγελία, στην αστυνομία, ενός υπηκόου Αλβανίας, η σύντροφος του αγνοείται και μαζί με εκείνη , ο Δράκος του Κάβου, γνωστός στο Πανελλήνιο, για τους έξι βιασμούς Βρετανίδων αλλά και για την αποφυλάκιση του που ήρθε νωρίτερα από την ποινή που του είχε επιβληθεί, τον Αύγουστο του 2019, προκαλώντας σάλο η απόφαση αυτή της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα στην Λευκίμμη στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Δράκου και της νεαρής γυναίκας υπηκόου Αλβανίας , η οποία σύμφωνα με καταγγελία του συντρόφου της δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις δυο τελευταίες ημέρες και ο σύντροφος της «δείχνει» την σύνδεση των δυο ατόμων.

Χθες (07/05) το kerkyrasimera.gr πληροφορήθηκε το γεγονός αυτό, αλλά κύκλοι της αστυνομίας υποστήριζαν ότι όλα είχαν τελειώσει και δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας.

Μια ημέρα μετά (08/05) σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό και στο βίντεο που ακολουθούν στο ΑΤ Λευκίμμης βρέθηκε για ανάκριση ο αδελφός του Δράκου, όμως οι πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα αναφέρουν ότι οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κέρκυρας και παραμένει άγνωστο εάν έχει γίνει προσαγωγή ή σύλληψη και ποιοι οι λόγοι για τους οποιους οι αστυνομικοί στρέφονται στον αδερφό του Δράκου.

Φωτογραφίες & βίντεο: 

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!