Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Απονομή του τίτλου «Φίλη του Ιονίου Πανεπιστημίου» στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή

Στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα της τελετής της  ορκωμοσίας των αποφοίτων της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, είχαμε την τιμή να δώσουμε τον τιμητικό τίτλο της «Φίλης του Ιονίου Πανεπιστημίου» στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου,  παιδίατρο, ιστορικό και Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας. Ήταν μια ευχαριστήρια χειρονομία για την μακρόχρονη ένθερμη υποστήριξη και συνεργασία της με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο,  κυρίως με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών.

Με την Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, και ιδιαίτερα το Τμήμα Μουσικών Σπουδών, έχει συνεργαστεί πολλές φορές επί σειρά ετών. Στην καλλιέργεια αυτής της άριστης συνεργασίας έχει συμβάλλει καθοριστικά η Δρ. Μάνδυλα η οποία ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρει τους χώρους που στεγάζεται η  Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας για ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες στους καθηγητές και τους φοιτητές του Τμήματός μας.  Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά σε αυτές με την καλλιεργημένη, ευγενική και γενναιόδωρη προσωπικότητά της.

Η εισήγηση έγινε με την ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του Τμήματός Μουσικών Σπουδών. Κατόπιν ομόφωνης έγκρισης της Συγκλήτου και των Πρυτανικών Αρχών του Ιονίου Πανεπιστημίου,  απονεμήθηκε ο τίτλος “Φίλη του Ιονίου Πανεπιστημίου” στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα, Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας. Την καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και επισήμως στην Πανεπιστημιακή μας κοινότητα.

Από την Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών

Ιονίου Πανεπιστημίου

Καθηγήτρια Αναστασία Σιώψη

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!