Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σεισμός 5.9 R στην Ελασσόνα – “Κουνήθηκε” η Κέρκυρα

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στις 12.16 μ.μ. κοντά στην Ελασσόνα μεγέθους 5,9 R. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 Ρίχτερ και σημειώθηκε 21χλμ νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας. Το εστιακό του βάθος είναι 10χλμ.

*ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού ο σεισμός είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ και σημειώθηκε 16χλμ νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας. Το εστιακό του βάθος είναι 7,8 χλμ. Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αισθητός μετασεισμός 4,6 Ρίχτερ, 7 Χλμ. ΔΝΔ της Ελασσόνας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!