Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προέδρου Οργ. Κοινωνικής Προστασίας Σ. Καζιάνη


Αποχαιρετιστήρια επιστολή δημοσιοποίησε, διαδικτυακά, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του δήμου Σωτήρης Καζιάνης.

Με αφορμή την παραίτησή μου και αντικατάσταση από τη θέση του προέδρου Δ.Σ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου. Κέρκυρας ,αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά σας στο έργο που είχα αναλάβει. Ολοκληρώσαμε μια δύσκολη αλλά ωφέλιμη θητεία.
Η ανασυγκρότηση ήταν μονόδρομος. Στηριχτήκαμε στη συνεχή προσωπική προσφορά και την ενεργό υποστήριξη της Φύσης και των υπαλλήλων των δομών του Οργανισμού, σε προσωπικό και θεσμικό επίπεδο. Με την έναρξη της θητείας μου είχα δεσμευτεί ότι θα ασκούσα τις αρμοδιότητες μου με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας .της Δικαιοσύνης ,της Διαφάνειας και του σεβασμού στους υπαλλήλους , τους ωφελούμενους και τους δημότες μας.

Σήμερα κάνοντας έναν απολογισμό ,χωρίς να διεκδικώ το τέλειο και το αλάθητο έχω την ηθική ικανοποίηση ότι προσπάθησα να υπηρετήσω τις παραπάνω αρχές με πάθος και επιμονή και νομίζω ότι τα κατάφερα. Στην προσπάθειά μου αυτή είχα ένθερμους υποστηρικτές εσάς.
Για το λόγο αυτό νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν και πρόθυμα συμμετείχατε στην προσπάθειά μου , που είχε ως τελικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών,όλων ανεξαιρέτως των δομών του Οργανισμού.
Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η Διοίκηση δεν μπορεί να πετύχει τους πραγματικούς της στόχους αν δεν υιοθετεί συλλογικές ,. συνεργατικές και συμμετοχικής πρακτικές. Πρώτιστα θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού για τη συμπόρευση και συνεργασία. Ευχαριστώ από καρδιάς τους στενούς συνεργάτες μου, τις δύο Δντριες του Οργανισμού ,τους Διοικητικούς υπαλλήλους , τους προϊσταμένους των παιδικών σταθμών, το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό, το προσωπικό του ΚΔΑΠ, του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του ΚΗΦΗ,του ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων ΒΣΣ, όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. …….. Εύχομαι στη Νέα Πρόεδρο του Οργανισμού κάθε επιτυχία στο έργο της δηλώνοντας ότι βρίσκομαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί. Επίσης θελω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ για την αντιμετώπιση και προβολή του Οργανισμού. Σε όλους εσάς φίλοι μου και συνεργάτες εύχομαι καλή συνέχεια με Υγεία και δύναμη για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στο καθημερινό, πολυδιάστατο και κοπιώδη αγώνα που δίνετε. Εσείς στο ΚΑΠΗ,στο ΚΗΦΗ και στο ΒΣΣ για την υποστήριξη και ποιοτική διαβίωση των ατόμων της τρίτης ηλικίας ώστε να παραμείνουν ισότητα μέλη του κοινωνικού συνόλου.
Εσείς στους Παιδικούς Σταθμούς στο ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ για την πρόοδο και ευτυχία των παιδιών, των αυριανών ενηλίκων πολιτών, την ελπίδα του τόπου και της πατρίδας μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Σωτήρης Καζιάνης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!