Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αποχωρεί σήμερα από την Κέρκυρα το πλοίο «Galaxy» με πλήρωμα από Ιταλία

Σήμερα Δευτέρα θα αποχωρήσει από την Κέρκυρα το πλοίο «Galaxy» (φωτο) το οποίο έχει πλήρωμα από Ιταλία. Την αποχώρηση του πλοίου «GALAXY» της ναυτιλιακής εταιρείας «A-SHIPS MANAGEMENT», με 40 μέλη πλήρωμα ,που έδεσε την Παρασκευή στο μόλο των κρουαζιεροπλοίων, όπως πρώτο το kerkyrasimera.gr έγραψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, Γιώργος Χονδρογιάννης.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Δυρράχιο (Αλβανία) – Ιταλία, ενώ διέκοψε τα δρομολόγια του λόγω των απαγορευτικών μέτρων της Αλβανίας για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, παρά το πιστοποιητικό υγείας του πλοίου, που έχει δοθεί σε Λιμεναρχείο και Επόπτη Υγείας στην Κέρκυρα, το πλήρωμα παρέμεινε αυστηρά εντός του καραβιού.

Την ίδια ώρα, τον έλεγχο επισκεπτών που έρχονται με ιδιωτικά σκάφη από την Ιταλία στα Διαπόντια νησιά, ζητούν με έγγραφό τους προς τις αρμόδιες αρχές οι τοπικοί αντιδήμαρχοι, Οθωνών, Ερείκουσας, και Μαθρακίου, ενώ σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παξών, την Κυριακή το μεσημέρι, όπως επίσης το kerkyrasimera.gr έφερε στη δημοσιότητα,  ζητήθηκε ο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές, των επισκεπτών του νησιού, κυρίως Ιταλών, που ελλιμενίζουν, με ιδιωτικά σκάφη, στα λιμάνια του νησιού, ενώ παράλληλα ζητήθηκε και η ελεγχόμενη άφιξη όλων των επιβατών στο νησί.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!