Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απρόβλεπτες συνέπειες, αν δεν νικήσει

Τα μεγάλα ζόρια για την Τσέλσι συνεχίζονται, ωστόσο ο κόουτςΠότερ παραμένει στη θέση του. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Προφανώς και η σεζόν για τους Λονδρέζους έχει χαλάσει.

Διάβασε το πλήρες bet365 casino live review

Ίσως η διοίκηση Μπόελι θεωρεί πως αν διαφοροποιήσει τοπλάνο στην τεχνική ηγεσία τώρα, πιθανώς να φθείρει τηνεπόμενη λύση που έχει κατά νου. Σε κάθε περίπτωση οι αντοχέςστήριξης του Άγγλου προπονητή μειώνονται. Το παιχνίδι με τηνΛιντς, για την αγγλική Premier League, είναι καθοριστικό, διότιθα φανεί και η αντίδραση του κόσμου των «μπλε» ανεξαρτήτωςαποτελέσματος. 

Ως σπουδαίας σημασίας κρίνεται και το επόμενο ματς, πάλι στο«Στάμφορντ Μπριτζ», με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Εκεί θα χρειαστεί να ανατραπεί το εις βάρος της Τσέλσι1-0, στη Γερμανία, για να έρθει η πρόκριση στους «8». Λόγοςγια άσχημα αγωνιστικά νέα δεν μπορεί να γίνει, σε ομάδα μετόσο μεγάλο ρόστερ όπως οι γηπεδούχοι. Άλλωστε οιπερισσότεροι απόντες είναι μακρόχρονα έξω, με εξαίρεσηπεριπτώσεις όπως του Τιάγκο Σίλβα (Α) που χτύπησεπρόσφατα. Από την άλλη, η Λιντς του Χάβι Γκράθια έμεινεεκτός Κυπέλλου από τη Φούλαμ και πλέον αφοσιώνεται στοΠρωτάθλημα. Πάντως, το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή(πρώην Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα μεταξύ άλλων) κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Ουσιαστικά χωρίς προπόνηση, αφού πήρε άδεια εργασίας λίγεςώρες πριν το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον στο «Έλαντ Ρόουντ» (έως τη γραφειοκρατική, αυτή, εξέλιξη δεν είχε καν δικαίωμα να μπει στο προπονητικό κέντρο), οδήγησε τη νέα του ομάδα στηνεπικράτηση με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, αντικειμενικά, έχουνευκαιρία έστω για τον 1β., στην κατάσταση που βρίσκεται η Τσέλσι. Από την άλλη, υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στουςγηπεδούχους, που ενδεχόμενη νέα γκέλα θα φέρει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Και στη δεδομένη αντίδραση του κόσμου και στο κομμάτι αποφάσεων, το οποίο θα λάβει η διοίκηση. Η τιμήτου «άσου» δεν λέει και πολλά πράγματα. Προτιμότερο, σαφώς, είναι το combo 1 & Over 1,5.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!