Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόδοση Πρωταθλητή Ελλάδας: Πρώτη φορά τριπλή ισορροπία για τον τίτλο!

Οι αποδόσεις για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2023/24!

Αν η περσινή «μάχη» του τίτλου στην Stoiximan Super League κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον, η φετινή αναμένεται να είναι ακόμα πιο… καυτή. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και η νταμπλούχος ΑΕΚ διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρωτιά και για πρώτη φορά οι αποδόσεις είναι απόλυτα ισορροπημένες.

Κάνε κλικ για να δεις την λίστα με τα κορυφαία φρουτάκια για το 2023!

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες είναι πρώτοι με 10 βαθμούς, αλλά με ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετράει 3/3 (9β.).

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κηφισιά (24/9), ενώ τα βλέμματα «τραβάει» το σπουδαίο ντέρμπι της Αθήνας στη «Λεωφόρο» των πρασίνων με την ΑΕΚ, (25/9) το οποίο βέβαια δεν είναι ακόμα δεδομένο πως θα γίνει, αφού η ΕΠΟ δεν έχει ορίσει επίσημα το ξένο διαιτητικό τιμ του ντέρμπι!

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήδη μετράει δύο βαθμολογικές απώλειες, θα παίξει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (24/9), ενώ ο Άρης μετά το «Χ» στην «Τούμπα», θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (24/9), ο οποίος θέλει να συνέλθει μετά το 0-5 από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!