Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη περιόδευσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε η Υπ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού “Μένουμε Ιόνιο”, Μαρία Δρυ. Περιόδευσε σε όλους τους Δήμους, Αργοστόλι, Ληξούρι και Σάμη, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες όλων των περιοχών, εντόπισε και κατέγραψε πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου συναντήθηκε με το Διοικητή κ. Δημήτριο Μαρτίνη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Φισφή. 

Μαζί με το Βουλευτή της Α’ Αθηνών, Παύλο Γερουλάνο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και παρουσίασε τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στους φίλους της Παράταξης. 

Στην συνάντηση αυτή,  ο βουλευτής Παύλος Γερουλάνος, η υποψ. Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ και οι πολίτες άνοιξαν έναν πολύ όμορφο διάλογο με προτάσεις, λύσεις, ιδέες που έκαναν τη συνάντηση ουσιαστική και ιδιαίτερα παραγωγική!

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της περιήγησης τα Μ.Δρυ και των υποψηφίων του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ στην Κεφαλονιά, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν υλοποιηθεί τα αντιπλημμυρικά έργα που είχε προαναγγείλει η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, ότι οι αποζημιώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές ήταν ισχνές, ότι πολλοί πολίτες δεν κατάφεραν να θεραπεύσουν τις βλάβες που υπέστησαν. Και το χειρότερο, ότι ζουν με τον φόβο μιας επόμενης δυνατής κακοκαιρίας. 

Η περιοδεία αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι τα προβλήματα σε όλη την Περιφέρεια είναι κοινά και η αντιμετώπισή τους απαιτεί αποφασιστικότητα, τόλμη, διαφάνεια, και σύγχρονη αντίληψη της πολιτικής.

Στην Ιθάκη

Την Ιθάκη επισκέφθηκε η επικεφαλής του συνδυασμού Μένουμε Ιόνιο, κ. Μαρία Δρυ.

Διαπιστώθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που άφησε στην οδοποιία ο Ιανός και οι κίνδυνοι που κρύβει η πιθανότητα μια κακοκαιρίας το προσεχές διάστημα. Οι κάτοικοι φοβούνται ότι στην επόμενη κακοκαιρία θα κοπεί το νησί στα δύο! Είναι θλιβερή η απραξία τριών χρόνων από τις καταστροφές. Αλλά και επικίνδυνη για τους μαθητές που πηγαίνουν στο σχολείο τους, για τους επισκέπτες, για όλους! Δυστυχώς και το λιμάνι των Φρικών παραμένει ακατάλληλο, ενώ ο πλωτός μόλος είναι ακόμα σε αχρησία. Στην περιήγησή της στην πατρίδα του Οδυσσέα, η Μαρία Δρυ και οι συνεργάτες της είδαν επίσης τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ανάκτορο του Οδυσσέα, σε εγκατάλειψη.

Η Ιθάκη δείχνει ξεκάθαρα την αναβλητικότητα της σημερινής Περιφερειακής Αρχής και τις αλλαγές που πρέπει να συμβούν ώστε η Αυτοδιοίκηση να είναι αποτελεσματική για όλους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!