Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Από την Κέρκυρα στην Παγκόσμια Σκηνή: Ο Χρήστος Ρουμελιώτης στους τοπ 20 νέους του IEEE ως Παράδειγμα Θετικής Επιρροής και Ηγετικών Ικανοτήτων

Μία ακόμα διάκριση για τον Κερκυραίο Χρήστο Ρουμελιώτη, ο οποίος αυτή τη φορά έχει επιτύχει μια σημαντική θέση στο διεθνή χώρο της τεχνολογίας, έχοντας καταφέρει να κάνει το όνομά του γνωστό στην παγκόσμια τεχνολογική σκηνή, αναγνωριζόμενος ως ένας από τους “20 in their 20s” με Θετική Επιρροή και Ηγετικές Ικανότητες στον τομέα της τεχνολογίας και επιστήμης υπολογιστών από το IEEE Computer Society (IEEE CS).

Το IEEE CS, μέρος του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE), είναι η κορυφαία παγκόσμια κοινότητα για επιστήμονες και μηχανικούς στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών και της τεχνολογίας. Με αριθμό μελών κοινότητας πάνω από 400.000 σε 168 χώρες, το CS του IEEE προσφέρει πρόσβαση σε πρωτοποριακή έρευνα, διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενισχύοντας την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα, ενώ διαθέτει πάνω από 650 παραρτήματα, επιστημονικά άρθρα στην IEEE Computer Society Digital Library (CSDL) και 230 ενεργά διεθνή πρότυπα.

Η πρόσφατη διάκριση του Χρήστου Ρουμελιώτη στα “20 in their 20s Awards” του IEEE CS αναδεικνύει την αξία της νεανικής δημιουργικότητας και της ηγετικής ικανότητας στον τομέα της τεχνολογίας. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να τιμήσει νέους ηλικίας 20 έως 29 ετών που έχουν επιδείξει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και επιδόσεις στον τομέα τους.

Το γεγονός των ελιτ 20s σχολίασε και η πρόεδρος του IEEE Computer Society, Nita Patel: “Οι τιμώμενοι είναι αναδυόμενοι ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους. Η αφοσίωσή τους στην εργασία τους, το πάθος για αυτή την κοινότητα και η αυξανόμενη επίδρασή τους θα μας ωφελήσουν όλους καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσονται ως η επόμενη γενιά των παγκόσμιων ηγετών στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική.”

Ο Χρήστος, ιδρυτής δύο εταιρειών τεχνολογίας ήταν επίσης και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά.” της κας Ρόδης Κράτσας-Τσαγκαροπούλου, διακεκριμένος από τα Forbes 30 Under 30, έχοντας ήδη λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στο παρελθόν, αποδεικνύοντας την αξία της νεανικής δύναμης και της καινοτομίας. Η επιτυχία του αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι η διάθεση για μάθηση, καινοτομία και ηγετική δράση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες και θετικές αλλαγές στην κοινωνία.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί αν μη τι άλλο, ένα λαμπρό παράδειγμα για την κοινότητα της Κέρκυρας και έναν ισχυρό παράγοντα ενθάρρυνσης για τους νέους του νησιού μας να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!