Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κερκυραϊκή Σκηνή: Παράταση παραστάσεων για το “TOC x2”

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και μετά από απαίτηση του θεατρικού κοινού, οι παραστάσεις της θεατρικής ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Κερκυραϊκής Σκηνής, «TOC x 2» για τις εξής ημέρες, από την Τετάρτη 6/12 έως και την Παρασκευή 15/12, εκτός από την Τρίτη 12/12.

“Σας περιμένουμε κάθε βράδυ στις 9μ.μ. στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου!!
Σας ευχαριστούμε θερμά για την τιμή και την χαρά που μας δίνετε!!”, αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket Box, τηλ. 26610 27400,http://www.ticketbox
και στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων. Λόγω συγκεκριμένης ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής ακούγονται βωμολοχίες, συνεπώς το έργο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ.

Η υπόθεση
Η κωμωδία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Laurent Baffie «TOC TOC». Στον προθάλαμο του ιατρείου ενός παγκοσμίου φήμης ψυχολόγου, η πόρτα χτυπά έξι φορές… Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συναντιούνται εκεί την ίδια ώρα. Ο καθένας τους έχει και μια ιδιαίτερα καταπιεστική ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η οποία ελέγχει πλέον την καθημερινότητά του. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται ραγδαία και αποφασιστικά, έρχονται στην επιφάνεια οι τρωτές πλευρές του χαρακτήρα τους, η ταραγμένη τους ψυχική υγεία αλλά και η θέληση για βελτίωση της ζωής τους.
Η ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία, που λειτουργεί και ως ένα κάτοπτρο των όσων συμβαίνουν στην κοινωνία μας, έρχεται να ανατρέψει τις διαγνωστικές ταμπέλες, τον κοινωνικό στιγματισμό και την ηττοπάθεια. Προσφέρει διεξόδους εκεί που το αδύνατο ορθώνεται επιβλητικό!

Συντελεστές:
Απόδοση: Ευαγγελία Γατσωτή
Σκηνοθεσία: Νότα Δαρμανή
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρί Ροδίτη
Φωτισμοί: Ανδρέας Τρύφωνας
Κίνηση: Μαρία Τράκα
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τερζής
Μακιγιάζ: Νάσος Γραμμένος – Αγγελική Αρμένη
Βοηθός σκηνοθέτη Α΄: Ιωάννα Τεφτίκη-Cooper
Βοηθός σκηνοθέτη Β΄: Ελένη Ρίκου
Κομμώσεις: Χριστίνα Κουλούρη
Κατασκευή σκηνικών: Αριστοτέλης Χονδρογιάννης
Φωτογραφίες προγράμματος: Γιώργος Τερζής
Χειριστής ήχου και φωτισμού : Ιωάννα Τεφτίκη-Cooper Σύλληψη-Σκηνοθεσία τρεϊλερ παράστασης: Ιωάννα Τεφτίκη-Cooper Επιμέλεια κειμένων προγράμματος: Ελένη Ρίκου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Βασίλης Καββαδίας
Κώστας Κούρκουλος
Αναστασία Νικολαΐδου
Χάρις Αλατζά
Δέσποινα Γαγλία
Εύη Γιαννακοπούλου
Νότα Δαρμανή

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!