Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Από τις 07:00 έως τα μεσάνυχτα το καραβάκι για το Βίδο από 1η Ιουλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ – Όπως ανακοίνωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος εθελοντισμού και υπεύθυνος για τη νησίδα Βίδο Σπύρος Νεράτζης και όπως το kerkyrasimera.gr ανακοίνωσε πρώτο, ξεκινάει η σύνδεση του Βίδο με την Κέρκυρα από 1η Ιουλίου, με διαρκή δρομολόγια από τις 07:101 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.

Επιπλέον, ο κ. Νεράτζης δήλωσε πως το εστιατόριο θα λειτουργήσει επίσης από τον επόμενο μήνα ενώ θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στο Βίδο που λειτουργεί τα τελευταία δυο χρόνια ήδη. Δεδομένο θεωρείται πως οι κατασκηνώσεις για παιδιά καθώς και για προσκόπους και οδηγούς δεν θα λειτουργήσουν φέτος.

Τέλος, ήδη ευπρεπίζεται η νησίδα με καθαρισμούς και κοπή χόρτων καθώς και με παρεμβάσεις καθαρισμού στις παραλίες, από συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου Κ. Κέρκυρας

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!