Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αρχές Ιουνίου ανοίγει  ο στίβος στο ΕΑΚ Κέρκυρας

Την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα είναι έτοιμα, προκειμένου το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου να ανοίξει για προπονήσεις των αθλητών στίβου το ΕΑΚΚ .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “ΚΣ”, οι εργασίες διαμόρφωσης των δύο κοντέινερ, που θα λειτουργήσουν ως ιατρείο και αποδυτήρια, έχουν ολοκληρωθεί, ενώ μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα τελειώσουν και εκείνες, που αφορούν την περίφραξη.

Επιπλέον αναμένεται να αποκατασταθεί και το τμήμα του ταρτάν στίβου, το οποίο είχε φθορά απο τον γερανό, που τοποθέτησε τους φανούς, που αφορούν την ΥΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές του Ιονίου  δρομολογείται η ολική αντικατάσταση του ταρτάν στίβου, με νέο και η σπορά νέου χόρτου στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Σε ό, τι αφορά την “επικίνδυνη” μεγάλη κερκίδα (η οποία θα εξακολουθήσει να παραμένει κλειστή), θα γκρεμιστεί και θα κατασκευαστεί νέα. Να σημειωθεί ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της κατασκευής νέας κερκίδας, θα παραμείνουν τα κοντέινερ, προκειμένου να γίνεται χρήση του ανοιχτού γηπέδου για προπονήσεις των αθλητών στίβου. 

Η Διοίκηση του ΕΑΚΚ ενημέρωσε ότι με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έγινε καθαρισμός των χόρτων του περιβάλλοντα χώρου πίσω από το κλειστό Γυμναστήριο. Η ίδια αναφέρθηκε ότι μέσα στο καλοκαίρι, όταν θα έχει πέσει η υγρασία θα τοποθετηθεί και το νέο δάπεδο στο Γυμναστήριο, ενώ άμεσα πρόκειται να γίνει  η αντικατάσταση του φωτισμού στα “κλειστά” γήπεδο μπάσκετ και κολυμβητήριο, με λάμπες LED καθώς επίσης και της αντικατάστασης του υποσταθμού ηλεκτροδότησης. Τέλος να σημειωθεί ότι εντός των προσεχών δύο-τριών ημερών παραδίδεται και η μελέτη Πυρασφάλειας, που αφορά όλες τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΚ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!