Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

“Πυρ” απο ΔΗΜΤΟ Βορρά ΝΔ κατά Ασπιώτη για τη συνεργασία με Βάρελη

 
“Πυρ” απο τη ΔΗΜΤΟ Βορρά της ΝΔ κατά  του Σ. Ασπιώτη, με αφορμή την ανακοίνωση αυτοδιοικητικού συνδυασμού με  επικεφαλής τον Σπύρο Βάρελη.
Η ανακοίνωση που υπογράφει ο  Γ. Ρούσσινος έχει ως εξής:
 
                                   Κέρκυρα 24/5/2023
Σεβόμενος και σεβόμενοι την προεκλογική περίοδο και τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ την οποία και υπηρετώ από το 1976 ( σε περνάω 5 χρόνια κ. Ασπιώτη), ήρθε η ώρα να απαντήσω:
 
    Ο κύριος συντάκτης του mail που πήγε στα κομματικά όργανα είμαι εγώ, ο Γιώργος Ρούσσινος, το οποίο και γνώριζες από τους φίλους σου .Δε σε πληροφόρησαν όμως σωστά γιατί υπάρχουν και οι υπογραφές τεσσάρων ακόμη μελών της ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας. Την Κυριακή 14 Μαΐου  με χαρακτήρισες ΑΝΗΘΙΚΟ ….Δεν είχες βέβαια το θάρρος να πεις το όνομά μου αλλά με θεατρινίστικο ύφος έψαχνες να δεις αν είμαι μέσα στην αίθουσα διερωτώμενος που είμαι ( λες και εγώ έστω και με την παρουσία μου θα στήριζα αυτό το  οποίο στήσατε).
 
        ΑΝΗΘΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ…
 
       Ανήθικο δεν είναι να προασπίζεσαι τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ …
 
       Ανήθικο είναι να κάνεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι…
 
       Γιατί και ποιος ο λόγος να γίνει αυτό το «πανηγυράκι» μια εβδομάδα πριν από τις Εθνικές Εκλογές;
 
       Ποιους νεοδημοκράτες ρωτήσατε αν θέλουν να συμμετάσχουν και να γίνουν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ;
 
      Κύριοι της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης ποια είναι η αντιπολίτευση που κάνατε;
 
       Πότε ενημερώσατε τους δημότες  όλα αυτά τα χρόνια;
 
      Εάν ο σημερινός δήμαρχος κάνει παρανομίες , όπως λέτε, εσείς τι κάνατε για αυτό;
 
      Ο νόμος σας παρέχει όλα τα μέσα αν κάτι είναι παράνομο να το αναδείξετε…Εκτός και αν φοβάστε….
 
    Λέτε ότι γίνατε θεατές όλους αυτούς τους 45 μήνες  ενός θεάτρου του παραλόγου αλλά και του παρανόμου για να φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας…Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;
 
    Κύριε Ασπιώτη, γιατί αποχωρήσατε από την διεκδίκηση της αρχηγίας του συνδυασμού όταν πριν λίγες μέρες στο Sette Venti, στο πρακτορείο του Λούβρου και στον φούρνο δίπλα στον Λαβράνο λέγατε ότι έχετε το ψηφοδέλτιο έτοιμο;….Ποιός σε έπεισε να αποχωρήσεις;….Και για ποιες προσυμφωνημένες διεργασίες μιλάτε…Μάλλον πρέπει να ξανά πας σχολείο για να μάθεις να διαβάζεις ελληνικά!
 
ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
 
    Πριν 4 χρόνια στους Βελονάδες σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΗΜΤΟ κάποιο σε χαρακτήρισε ΛΙΓΟ… Τώρα το βλέπω μπροστά μου…αποδείχτηκες πολύ ΛΙΓΟΣ….και οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους μου τους οποίους και έπεισα να μπουν στο ψηφοδέλτιο σου τότε… ΠΕΡΙΜΕΝΩ τη δημόσια συγνώμη σου….
 
    Κύριοι και κυρία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης –Σπύρο Ασπιώτη, Δημήτρη Νικοπάσχο, Βασίλη Κούλα, Βασίλη Μαγουλα, Μαγδαληνή Κοντάλιπου, – Τι έχετε να πείτε τώρα, μετά το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών;…Ποιός διασπά τη Νέα Δημοκρατία στη Βόρεια Κέρκυρα;
 
 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...
 
ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και εσείς κύριοι και κυρία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης μια εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές αποφασίσατε να στηρίξετε για υποψήφιο δήμαρχο προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!         
                                                                                                   
 Μετά τιμής,
Γιώργος Ρούσσινος
 
Με την παρούσα επιστολή συντάσσονται και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ:
 
      Μπασιούρη Ελένη
 
      Τσαγγάρη Μαρία
 
      Λεοντίτσης Σπυρίδων
 
      Πιτικάρης Παναγιώτης
 
 
 
 
 
Η  ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κέρκυρα 11/5/2023 
 
Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές
 
Αφορμή για την επιστολή αυτή, μου δίνει μία ανακοίνωση – πρόσκληση για την δημιουργία μίας “αυτοδιοικητικής” παράταξης εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου. 
 
Όπως πληροφορούμαι από έγκυρες πηγές σε αυτή τη κίνηση προαλείφεται για επικεφαλής (υποψήφιος δήμαρχος) ο κ. Σ. Βάρελης μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος από μέλη και στελέχη της Ν.Δ.
 
Θεωρώ λανθασμένο και πολιτικά άκομψο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου με την αντιπαράθεση στα ύψη, μέλη του κόμματος μας να στηρίζουν – υποστηρίζουν διακεκριμένο, προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο.
 
Είναι δε ανεπίτρεπτο η παράταξη, και οι εκλεγμένοι με αυτήν δημοτικοί σύμβουλοι, η οποία η στηρίχτηκε απο το κόμμα μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (Δημοτική Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον κ. Σπ. Ασπιώτη) να συναινούν στην υποψηφιότητα αυτή. Αν επιθυμούν να το πράξουν να παραιτηθούν της κομματικής τους ιδιότητας.
 
Δίνουμε αγώνα για τη νίκη και την αυτοδυναμία.
 
Δεν ταυτιζόμαστε  και δεν γινόμαστε δεκανίκι του  ΣΥΡΙΖΑ.
 
Προέχει η μάχη των εθνικών εκλογών.
 
Γι’αυτό αγωνίζομαι, όπως πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις.
 
Φιλικά με εκτίμηση,
 
Γιώργος Ρούσσινος
Ελένη Μπασιούρη
Μαρία Τσαγγάρη 
Σπύρος Λεοντίτσης 
Πιτικάρης Παναγιώτης
 
                                                                                                     
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!