Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ασημένια Δόση & χάλκινος Μονόπωλης στο Πανελλήνιο κλειστού

Η  πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα 2015 και νυν του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Χανίων, Παναγιώτα Δόση στο ύψος  και ο Δημήτρης Μονόπωλης του Κερκυραϊκού ΓΣ κατετάγησαν χθες δεύτερη και τρίτος αντίστοιχα  στα αγωνίσματά τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Καλός αγώνας έγινε  χθες το απόγευμα στο ύψος των γυναικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου,  με την Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) να αναδεικνύεται νικήτρια με 1,85 μ. στο ντεμπούτο της στη χρονιά. Η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα 2015 και νυν του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος, Παναγιώτα Δόση κατέκτησε την δεύτερη  με άλμα 1.83μ, που είναι και ισοφάριση του δικού της ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Τρίτη με την ίδια επίδοση 1,83μ , αλλά με χειρότερες προσπάθειες στο σύνολο, ήταν η Ελευθερία Χριστογεώργου του ΓΣ Κηφισιάς. Στο τριπλούν ανδρών ο Δημήτρης Τσιάμης του Ολυμπιακού, έφτασε στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και το κατάφερε πετυχαίνοντας άλματα στα 16,42 μέτρα.  Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Μεσογείων) ήταν δεύτερος στον χθεσινό  αγώνα με 16,36 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.  Η τριάδα στο τριπλούν ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Μονόπωλη (ΓΣ Κερκυραϊκός), που σημείωσε 15,66 μ.

Στους ίδιους αγώνες  ο 17χρονος αθλητής του Κερκυραϊκού Πέτρος Πουλής στην παρθενική του εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση κλειστού στίβου με επίδοση 13.66μ ήρθε πέμπτος στη σφαιροβολία, ενώ ο Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού με χρόνο 7’’11 πέρασε στα ημιτελικά των 60μ, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς. Οι αγώνες συνεχίζονταν χθες και θα ολοκληρωθούν σήμερα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!