Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Αστέρι Michelin και για το Botrini’s – Ποια τα εστιατόρια που διακρίθηκαν

Η Michelin ανακοίνωσε τον ανανεωμένο οδηγό Michelin Main Cities of Europe 2020, με 1.850 εστιατόρια σε 23 χώρες . Από αυτά, 8 βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα ενώ ακόμα 12 τιμήθηκαν με Michelin Plate. Το εστιατόριο Botrini’s του Κερκυραίου σεφ Έκτορα Μποτρίνι είναι ένα από τα 8 Ελληνικά εστιατόρια που κατέκτησε το αστέρι Michelin.

“Οι νέες διακρίσεις αναδεικνύουν την γκάμα και την ποιότητα των εστιατορίων που είναι διαθέσιμα στις χώρες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε ότι οι επισκέπτες επιθυμούν να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά του φαγητού. Γνωρίζω, επίσης, ότι οι επιθεωρητές μας μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό κι ανυπομονούν να επιστρέψουν στο φαγητό και να αναδείξουν το πάθος και τη δημιουργικότητα των σεφ στους αναγνώστες μας” δήλωσε ο Gwendal Poullennec, Διευθυντής των διεθνών γαστρονομικών εκδόσεων των Οδηγών Michelin.

Ένα αστέρι Michelin: Βαρούλκο Seaside, Botrini’s και Hytra

Διάκριση Bib Gourmand: Αθήρι, Nolan, Οικείο, 7 Food Sins.

Michelin Plate: GB Roof Garden, Electra Roof Garden, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene, Άνετον και Sense, Alficon, Birdman και Ergon House.

Πηγή: Thetoc.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!