Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Αστυνομία και στα σπίτια τα Χριστούγεννα ανάλογα με τις καταγγελίες

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πρωτοφανή για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και αστυνομία στα σπίτια αν το ρεβεγιόν… ξεφύγει. Πρόβα για τα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς το σχέδιο που θα ισχύσει τα Χριστούγεννα. Δεν αποκλείεται η διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους.

Δυο μέρες μόνο έχουν απομείνει για να ζήσουμε τα πιο περίεργα Χριστούγεννα της ζωής μας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα ξαναζήσουμε. Γιατί φέτος, ο κορονοϊός μας στερεί τα κάλαντα, τα οικογενειακά τραπέζια, τα ρεβεγιόν με φίλους. Η κυβέρνηση έχει πει τρία «όχι» για τα φετινά Χριστούγεννα: όχι κάλαντα την παραμονή, όχι μεγάλα τραπέζια και παρέες αύριο κι ανήμερα τα Χριστούγεννα, όχι μετακινήσεις από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της επόμενης μέρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!