Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Κέρκυρα: Τι να προσέξεις και πως θα κερδίσεις έως και 40%!

Όπως γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι, τα ασφάλιστρα στο νησί μας έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Αυτό συμβαίνει για αρκετούς λόγους, που όμως δεν θα αναλύσουμε εδώ.

Έχουμε ακούσει περιπτώσεις ακόμα και για 25% πάνω στην ασφάλεια αυτοκινήτου, σε ανανέωση μικρού αυτοκινήτου πόλης!

Το @kerkyrasimera έψαξε και βρήκε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου αλλά και τι παγίδες να προσέξεις στην online ασφάλιση!

 

Κάντε σύγκριση τιμών και βγείτε κερδισμένοι!

Το παν σε όλα τα πράγματα, είτε υπηρεσίες είτε αγορές, είναι να κάνετε σύγκριση τιμών αλλά και παροχών.

Στην περίπτωση της onlineασφάλειας αυτοκινήτου, πρέπει να συγκρίνετε τόσο τις παροχές που σας δίνει η κάθε ασφαλιστική με το συμβόλαιο που επιλέγετε όσο φυσικά και σε ποια τιμή είναι.

Αν για παράδειγμα μια Ασφαλιστική Α σας προσφέρει μόνο βασική ασφάλεια αυτοκινήτου με κόστος 70€ και μια Ασφαλιστική Β σας προσφέρει βασική + οδική βοήθεια με κόστος 74€, τότε η Ασφαλιστική Β είναι σίγουρα πολύ πιο συμφέρουσα!

Γενικότερα η ασφάλεια αυτοκινήτου θέλει καλό ψάξιμο και παλαιότερα για να βρει κάποιος φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου έπρεπε να αφιερώσει αρκετές ώρες να ψάχνει στις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών και να κάνει μόνος του σύγκριση τιμών στα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου ή να καλεί 3-4 διαφορετικά ασφαλιστικά γραφεία για να λάβει προσφορές.

Τώρα μπορείτε απευθείας, με ένα κλικ να δείτε σε 1 λεπτό τιμές και καλύψεις σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες!

Excited man happy because of buying a new car.

Ανακαλύψτε ασφάλεια αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών εδώ, στην ιστοσελίδα της μηχανής Asfaleies24.gr όπου προσφέρει άμεση σύγκριση στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας!

 

 

Πλεονεκτήματα από την online ασφάλεια αυτοκινήτου

Μια online ασφάλεια αυτοκινήτου έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σύγκρισης αρκετών εταιρειών και πακέτων ασφάλισης, πριν επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι δεν πηγαίνετε «τυφλοσούρτη» σε αυτό που σας προτείνουν, αλλά το επιλέγετε εσείς μετά από έρευνα αγοράς που πραγματοποιείτε online, σε κάποια μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ασφάλειας.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της online ασφάλειας αυτοκινήτου και επιπλέον οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε, επιλέγοντας διαφορετικές εταιρείες για άλλες παροχές -π.χ. μπορείτε να έχετε την αστική ευθύνη σε μια ασφαλιστική εταιρεία ενώ την οδική βοήθεια να την έχετε από άλλη εταιρεία, εξοικονομώντας έτσι χρήματα στο τελικό ασφαλιστήριο!

 

Κέρδος έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Επιλέγοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% στα ετήσια πακέτα ασφάλισης. Αυτό συμβαίνει καθώς η ασφάλεια για 12 μήνες είναι πολύ πιο συμφέρουσα και έχει συνήθως αρκετά καλύτερη τιμή, απ’ ότι μια μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη ασφάλιση!

Έτσι μπορείτε να μειώσετε το κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου σας αρκετά χαμηλά και να έχετε μια πολύ προσιτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Τέλος, αρκετές εταιρείες προσφέρουν ακόμα και άτοκες δόσεις στην ετήσια ασφάλιση – φανταστείτε δηλαδή να έχετε μια καταπληκτική τιμή, που την πληρώνετε μήνα μήνα με την κάρτα σας – δεν ακούγεται τέλειο;

 

Τι χρειάζεστε για να ασφαλιστείτε online

Το τι έγγραφα χρειάζονται για ασφάλεια αυτοκινήτου, συνήθως είναι κοινά σε όλες τις εταιρείες.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το δίπλωμά σας, η άδεια κυκλοφορίας καθώς και το προηγούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Αρκετές εταιρείες δεν ζητάνε πλέον δικαιολογητικά με την έκδοση συμβολαίου – αλλά μπορεί να απαιτηθούν μετά, σε δεύτερο χρόνο!

Θα πρέπει πάντα να τα έχετε έτοιμα προς αποστολή στην εταιρεία, εφόσον σας ζητηθούν.

 

Που θα βρείτε onlineασφάλεια αυτοκινήτου

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, το Asfaleies24.gr αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ασφάλισης αυτοκινήτου και όχι μόνο. Προσφέρει μια πλειάδα υπηρεσιών όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής, ασφάλιση σκάφους, σπιτιού καθώς και ασφάλεια αγροτικού οχήματος στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τις περισσότερες καλύψεις.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.asfaleies24.gr/ και ξεκινήστε τη δική σας αναζήτηση για ασφάλεια αυτοκινήτου ή άλλου τύπου.

Το σίγουρο είναι ότι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από την ασφάλειά σας!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!