Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

Κέρκυρα: Με κακοκαιρία ξεκινάει ο Φεβρουάριος αλλά όχι για πολύ

Η Δευτέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια, όμως σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αναπτύσσονται νεφώσεις και οι άνεμοι θα γίνουν νοτιάδες παρουσιάζοντας ενίσχυση.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή σελίδα “Ο καιρός στην Κέρκυρα” από το βράδυ σταδιακά θα αρχίσουν να σημειώνονται κάποια ψιχαλίσματα κυρίως όσο πλησιάζουμε προς τα μεσάνυχτα.
Από τα ξημερώματα της Τρίτης τα φαινόμενα θα γενικευθούν και κατά τόπους θα είναι αξιόλογα κατά περιόδους, ειδικά τις πρωινές ώρες.
Το δεύτερο μισό της ημέρας τα φαινόμενα θα γίνουν λιγότερα, όμως θα εξακολουθούν να εκδηλώνονται κατά διαστήματα σε όλο το νομό. Μάλιστα, σε πιο τοπικό επίπεδο και πιο πρόσκαιρα σε σχέση με τις πρωινές ώρες, θα αποκτούν ένταση. Πάντως, αργά το βράδυ αναμένεται περαιτέρω εξασθένιση των βροχοπτώσεων.
Διάσπαρτες καταιγίδες θα εκδηλώνονται κυρίως στην θάλασσα σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 3-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές τους θα φτάνουν τοπικά τα 6-7.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.
Την Τετάρτη, κάποιες τοπικές βροχές θα σημειώνονται μετά τα μεσάνυχτα, οι οποίες γρήγορα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ηλιοφάνεια προβλέπεται όλη την ημέρα με κάποιες διάσπαρτες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και μετά το μεσημέρι θα είναι ενισχυμένοι φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ (δεν αποκλείεται και 7αρι τοπικά).
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση που θα γίνει όμως αισθητή λόγω των βοριάδων.
Δεν φαίνεται κάποια άλλη γενικευμένη κακοκαιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε τακτικά για την καιρική εξέλιξη.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!