Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ατύχημα Κάιζερ – Κέρκυρα: Έκκληση βοήθειας από τις οικογένειες των κοριτσιών για την σοβαρή κατάσταση της υγείας τους

Στις 24/2 στο Γιαλό Γαστουριου, πριν την γέφυρα του Κάιζερ, σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα, με τις επιβαίνοντες ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (28ετων) και ΕΎΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ (34ετων) σε Ι.Χ που έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό 7μετρων .
Ευτυχώς και τα δύο κορίτσια σώθηκαν αλλά η κατάσταση τους είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστούν χειρουργεία και αποκατάσταση.
Οι οικογένειες τους ,κάνουν έκκληση για την οποία βοηθεια μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας.
Για την αποκατάσταση θα χρειαστούν κρεβάτια ορθοπεδικά, πατεριτσες και πολλά άλλα,αν υπάρχει κάποιος που διαθέτει ορθοπεδικα μηχανήματα και δεν τα χρειάζεται παρακαλώ ας αφήσει ένα μήνυμα από κάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί του.
Για τα χειρουργεία θα χρειαστεί οικονομική ενίσχυση, όποιος μπορεί και ότι μπορεί θα ήταν μεγάλη βοήθεια για τις οικογένειες, παρακατω θα βρείτε το iban της ΑΝΤΡΙΑΝΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
: GR8001103740000037400119402

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!