Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτραυματίας ο οδηγός της δίκυκλης μηχανής που ενεπλάκη σε ατύχημα στο Τρίκλινο (upd)

Νεα ενημέρωση (20:33)

Οδηγός δίκυκλης μηχανής ήταν τελικώς ο φερόμενος ως ο πεζός κατά τις αρχικές πληροφορίες ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Τρίκλινο το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο οδηγός της μηχανής ενεπλάκη σε τροχαίο με ιχ αυτοκίνητο 9οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται), με αποτέλεσμα τον πολυτραυματισμό του και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα δε, με συγγενείς του, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει ραγίσει πλευρά, κόκκυγα, ώμο και αγκώνα.
Το θέμα ωστόσο έχει πάρει τη νομική οδό

Στο Νοσοκομείο μεταφέρεται αυτήν την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Λ.Δ. ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου στην περιοχή Τρίκλινο, ενώ επέβαινε στην δίκυκλη μηχανή του.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!