Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλωνίτης: “Αδιαφορία των τοπικών αρχών για το 8ο Νηπιαγωγείο”

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη για το 8ο Νηπιαγωγείο Μαντουκιού:

Είναι αξιοθαύμαστη η υπομονή και πλήρως δικαιολογημένη η αγανάκτηση των γονέων και κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Μαντουκιού από την αδιαφορία, την παρατεταμένη αδράνεια και την αναποτελεσματικότητα των τοπικών αρχών.
Αυτό που επιβάλλεται να γίνει με σεβασμό απέναντι στα μικρά παιδιά και χωρίς άλλες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις από μέρους της Πολιτείας είναι ένας άμεσος και σαφής προγραμματισμός για την πλήρη αποκατάσταση του κτιρίου που στεγάζει το νηπιαγωγείο.
Οτιδήποτε άλλο ή οποιαδήποτε άλλη ευκαιριακή λύση τύπου κοντέινερ, υπό σοβαρά αμφισβητούμενες προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, δεν λύνει το πρόβλημα σχολικής στέγασης των παιδιών, παρά μόνο εντείνει το κλίμα ανασφάλειάς τους. Ειδικά, τώρα που μπαίνουμε στο φθινόπωρο κι έπειτα στο χειμώνα με τις καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση.
Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε συντονισμένα για να λάβει τέλος, η ταλαιπωρία των μικρών παιδιών και των γονέων τους.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!