Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλωνίτης: “Επίκαιρη η επέτειος καταδικαστικής απόφασης της Χ.Α.”

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη για τον ένα χρόνο από την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής:

Πέρασε ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τη δράση της Χ.Α. Μία απόφαση που έστειλε το ηγετικό διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης στη φυλακή, καταδεικνύοντας τη βία και την τρομοκράτηση των πολιτών μέσα από την ιδεολογική ταύτιση της Χ.Α. με το φασισμό και το ναζισμό.

Σήμερα, με αφορμή την επανεμφάνιση των υμνητών του Χιτλερισμού σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας γίνεται επίκαιρη η επέτειος, από τη σημαντική αυτή δικαστική απόφαση.

Είναι πολύ πιθανόν και με δεδομένο τη νέα φάση έξαρσης της διχαστικής ρητορικής που παρατηρείται δυστυχώς, με ευθύνη της κυβέρνησης, τόσο στην κοινωνία, όσο και στο ελληνικό κοινοβούλιο, να υπάρξουν νέες προκλήσεις και επιθέσεις στο δημοκρατικό κόσμο. Η επαγρύπνηση και η ενότητα του προοδευτικού κόσμου θα εγγυάται την απομόνωση των απάνθρωπων και ολοκληρωτικών ιδεών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!