Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: Επιτακτική η ανάγκη κατασκευής νέων Φυλακών στη Κέρκυρα

Η σημερινή εύρεση όπλων μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας σε συνδυασμό με τις κατά το παρελθόν μαζικές αποδράσεις και απόπειρες αποδράσεων κρατουμένων από αυτές καθιστούν ασυγκρίτως πιο επιτακτική από ποτέ την υποχρέωση όλων μας να κινησουμε ΑΜΕΣΑ τις διαδικασίες κατασκευής νέων Φυλακών μακράν της πόλεως, σχολίασε μεταξύ των άλλων ο βουλευτης Αλεξανδρος Αυλωνιτης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb. Συνεχιζοντας αναφέρει : «Είναι εγκληματική η επί πολλά χρόνια αδράνεια όλων μας να αφήνουμε να λειτουργεί η φυλακή της Κέρκυρας δίπλα από σχολεία.

Καλώ τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους συναδέλφους μου βουλευτές και κυρίως τους δημάρχους μας να συνεργαστούμε με κύρια άμεση στόχευση την εύρεση και αγορά ακινήτου για την υλοποίηση της υπόσχεσης της κυβερνησης για χρηματοδότηση του όλου έργου της κατασκευής νέων σύγχρονων Φυλακών στο νησί μας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!