Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: Η θυσία του Μ. Ζαμπάτη υπενθύμιση για όλους εκείνους που με αφοσίωση και αυταπάρνηση εγγυώνται την ασφάλεια μας, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους

 
Η σημερινή μέρα ανακαλεί στη συλλογική μας μνήμη την άδικη απώλεια του Λιμενοφύλακα Μαρίνου Ζαμπάτη, ο οποίος σε ηλικία μόλις 25 ετών έπεσε νεκρός σε επιχείρηση καταδίωξης εμπόρων ναρκωτικών.
 
Όσα λόγια και να πούμε σήμερα είναι πολύ λίγα. Ο Μαρίνος αποτελεί μια συνεχή σκληρή υπενθύμιση για όλους εκείνους που με αφοσίωση και αυταπάρνηση εγγυώνται την ασφάλεια μας, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Για όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά μάχη με το έγκλημα για να ζούμε σε μια χώρα ασφαλή. Πρότυπα που εμπνέουν εμάς και τις επόμενες γενιές και θα πρέπει η Πολιτεία να δει την θυσία τους και να τους στηρίξει αναλόγως.
 
Αποτελεί ηθική μας υποχρέωση να αποδίδουμε τιμές σε ανθρώπους όπως ο Μαρίνος , ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας και θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση στο βωμό του καθήκοντος, αλλά και προς όλους εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια μας και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσουμε τις απώλειες.
 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!