Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης : “Η κ. Μιχαηλίδου θα βρει χρόνο για το Χαμόγελο του Παιδιού στην Κέρκυρα;

“Ελπίζω η κα Υφυπουργός Εργασίας να βρει χρόνο για το Χαμόγελο του Παιδιού κατά την επίσκεψη της στην Κέρκυρα”, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης.
 
Αναλυτικά, η δήλωση: Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα. Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέπτεται από σήμερα και για 4 ολόκληρες ημέρες την Κέρκυρα. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει επισκέψεις, συσκέψεις, μέχρι και «επίσημη εκκίνηση αγώνων», πλην όμως σημειώνεται μια μεγάλη παράλειψη. 
 
Στις τόσες ημέρες παρουσίας της στο νησί, η κα. Μιχαηλίδου δεν μπορεί να βρει χρόνο για να επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού», στους Μαγουλάδες; 
Μόνο με επιτόπια επίσκεψη, μετά και τα πρόσφατα γεγονότα, θα αντιληφθεί ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιτελεί ένα πολύπλευρα σημαντικότατο έργο, που υποβοηθά τις κρατικές υπηρεσίες, όχι μόνο για τις μεγάλες πόλεις όπως συνηθίζεται αλλά και για την επαρχία, με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, διακριτικότητα και συνέπεια. Επαναφέρουμε τόσο την απόλυτη ανάγκη να παραμείνει απρόσκοπτη η λειτουργία των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου», όσο και την κοινή απαίτηση το κεντρικό κράτος να συνδράμει στην αναγνωρισμένη κοινωνική του προσφορά απαλείφοντας επί της ουσίας τα όποια εμπόδια.
 
Συνεπώς η διόρθωση της παράλειψης και η παρουσία της κας Μιχαηλίδου στο χώρο του «Χαμόγελου» κρίνεται απαραίτητη, εντός των καθηκόντων της και σίγουρα θα είναι άκρως διδακτική. 
 
Καλώς όρισε λοιπόν η κα. Υφυπουργός και θα επανέλθουμε αξιολογώντας τα αποτελέσματα της επίσκεψής της. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακόμη και τώρα, κάπου εκεί ανάμεσα στις επισκέψεις σε αθλητικούς ομίλους και επίσημες εκκινήσεις αγώνων, μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες παρουσίας της στο νησί μας, θα ξεκλέψει και το ελάχιστο χρόνο για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Έτσι δεν είναι;”
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!