Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας

Η λειτουργία του Εργαστηρίου διοργανώνεται και υποστηρίζεται από το Δήμο Κέρκυρας και το Γραφείο Έρευνας, Τεχνολογίας & Ανάπτυξης και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων. Το Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας της Κέρκυρας παρακαλεί όσους συμμετέχουν να έχουν μαζί τους το φωτογραφικό τους εξοπλισμό. Διευκρινίζεται ότι η κατοχή φωτογραφικού εξοπλισμού δεν αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής. Όσοι διαθέτουν πρόσβαση στο Facebook και δεν το έχουν ήδη κάνει μπορούν να ζητήσουν την εγγραφή τους στην κλειστή ομάδα του Εργαστηρίου της Κέρκυρας στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/groups/dplcorfu/.
Για οποιαδήποτε απορία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο στο photo@ped-in.gr ή μέσω της ομάδας στο Facebook.

Πληροφορίες: Γιώργος Κρεμμύδας,
kremmydas@ped-in.gr,
τηλ.: 698 627 3704, 26710 29050

Ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.) διοργανώνουν και υποστηρίζουν τη λειτουργία «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Το Εργαστήριο έχει στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών καθώς και για την εκπόνηση φωτογραφικών δράσεων ευρύτερου ενδιαφέροντος. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας. Η εγγραφή των μελών του εργαστηρίου γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση net.ped-in.gr. Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων περιλαμβάνει 6 συνολικά συναντήσεις το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των μελών του Εργαστηρίου. Ο χώρος πραγματοποίησης των συναντήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Οδηγός Συμμετοχής στο «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι διαθέσιμος από την ηλεκτρονική διεύθυνση net.ped-in.gr , ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου photo [at] ped-in.gr. Επαγγελματίες φωτογράφοι και έμπειροι ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν τις γνώσεις τους στις συναντήσεις και να συμμετέχουν στην οργάνωση και λειτουργία του Εργαστηρίου παρακαλούνται κατά την εγγραφή τους να ενημερώνουν το σχετικό πεδίο της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση net.ped-in.gr. Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων του Δικτύου Έρευνας και Τεκμηρίωσης Ιονίων Νήσων το οποίο υλοποιείται από τους Δήμους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!