Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία σύμφωνα με τον Α. Αυλωνίτη

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας του κόμματος, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Η δήλωση

«Η αδυναμία της Διεθνούς κοινότητας να επιβάλει το Διεθνές Δίκαιο, προφανής. Η ασυνάρτητη στάση του Προέδρου Τραμπ, τραγική. Και η αφωνία της Ελλάδας εκκωφαντική” Αλ. Τσίπρας.

“Η στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στη Βόρειο Συρία παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο, υπονομεύει κάθε απόπειρα ειρήνευσης στη Συρία, ενώ θα οδηγήσει – όχι στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και στη μείωση των προσφυγικών ροών – αλλά στην επανενεργοποίηση του ISIS και της τρομοκρατίας εις βάρος των δημοκρατικών δυνάμεων, πλήττοντας κυρίως αμάχους και προκαλώντας ένα νέο κύμα προσφυγιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την παράνομη εισβολή του τουρκικού στρατού, και εκφράζει τη συμπαράσταση του στον Κουρδικό λαό και στους συμμάχους του κατά του ISIS στη Βόρειο Συρία, καθώς και σε ολόκληρο τον πολύπαθο συριακό λαό. Απαιτείται η άμεση σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και η επείγουσα ενεργοποίηση της διεθνούς και ευρωπαϊκής διπλωματίας, για την αποτροπή ακόμα χειρότερων εξελίξεων”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!